Четвер, 02.05.2024, 14:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 4 » Міський голова провів чергову нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
09:22
Міський голова провів чергову нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста
 
12         Міський голова І.Крижановський провів загальну нараду з керівниками комунальних підприємств, начальниками установ та організацій міста, начальниками управлінь та відділів міськвиконкому. Керівники комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень міського голови, даних на минулій планірній нараді.
Заступник начальника фінансового управління міськвиконкому О.Лепетко прозвітувала про виконання міського бюджету. Виконання доходів загального фонду міського бюджету станом на 01.06.13р. склало 90,7%.
Керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко зупинилася на нових соціальних ініціативах Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України». Наталія Олександрівна підкреслила, що програма проголошених Президентом України нових соціальних ініціатив є логічним продовженням соціальної політики, яку Уряд послідовно проводить з 2010 року. Завдання спрямовані, перш за все, на продовження забезпечення реалізації реформ соціальної сфери та об’єднують чотири головні складові. Особливої уваги потребують багатодітні родини, люди, котрі мають обмежені можливості, інші вразливі категорії дітей та малозабезпечених громадян. Дані соціальні ініціативи нададуть широку можливість для забезпечення якісно нових соціальних стандартів для всіх українців. Це реалізація конституційного права на соціальне забезпечення саме тих людей, які найбільше цього потребують.
Перед керівниками комунальних підприємств міста міським головою було поставлено завдання забезпечення повного погашення заборгованості по заробітній платі працівникам КП «Шляховик»; проведення монтажу зовнішнього освітлення вул. Тополина; підготовка житлового фонду міста до початку опалювального сезону; проведення профілактичних відпрацювань по перевірці дотримання Правил благоустрою та санітарного утримання міста з метою перевірки наявності угод на вивезення ТПВ комунальними підприємствами по вулицях: Ульянівська, Комарова, Примакова, Шмідта, Назарова, 8-го Березня та пров. Шкільного.
 
12          Серед завдань, поставлених міським головою І.Крижановським під час наради, є також забезпечення контролю за виконанням робіт по заміні зовнішнього газопроводу в житлових будинках, за виконанням робіт по об’єкту «Газопостачання тепло генераторної для опалення приміщення Будинку дитячої та юнацької творчості по вул. Жовтневій, 13 в м. Знам’янка Кіровоградській області»; укладення угоди з державним підприємством Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст імені Ю.М. Білоконя «Діпромісто» по виготовленню плану зонування території міста Знам’янка (зонінг) у масштабі та межах затвердженого генерального плану м. Знам’янка; забезпечення прийому заяв та надання адміністративних послуг з реєстрації юридичних та фізичних осіб підприємців, державної реєстрації прав на нерухоме майно, держреєстрації земельних ділянок, надання послуг з видачі витягів з Держземкадастру; продовження роботи по інвентаризації земельних ділянок.
На виконання поставлених завдань дані окремі доручення керівникам.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 834 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты