Субота, 27.04.2024, 01:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Лютий » 10 » Міський голова С.Філіпенко разом з головою Кіровоградської ОДА відвідали КП ЗОБЛ та ДНЗ "Світлячок"
09:18
Міський голова С.Філіпенко разом з головою Кіровоградської ОДА відвідали КП ЗОБЛ та ДНЗ "Світлячок"

12

Голова  Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Анатолійович  Кузьменко разом з міським головою Сергієм Івановичем Філіпенко та секретарем міської ради Наталією Миколаївною. Клименко відвідали комунальне підприємство Знамянська обласна бальнеологічна лікарня та дошкільний навчальний заклад «Світлячок». 

Прибувши до КП «Знамяська обласна бальнеологічна лікарня» поважні гості ознайомилися з ходом виконанням ремонтних робіт. Як зазначив директор закладу КП ЗОБЛ Володимир Олександрович Джулай: «На сьогодні виконано влаштування нової шатрової покрівлі із профнастилу з повного заміною дерев’яної крокв’яної системи, влаштування зовнішньої організованої системи водовідведення та утеплення мінераловатними плитами горищного перекриття спального корпусу №2.  Зазначені роботи були виконані у минулому році за кошти обласного бюджету. Загальна їх вартість склала 1 млн. 450 тис. грн.»

12

За словами голови облдержадміністрації С. Кузьменко, у нинішньому році у бальнеологічній лікарні буде проведений капітальний ремонт їдальні. « Облаштування і меблі, що були встановлені тут дуже давно застаріли та не відповідають сучасним вимогам, а тому потребують заміни»,  відзначив очільник області.

Окрім облаштування нової шатрової покрівлі із утепленням горищного перекриття спального корпусу, у лікувальному закладі також було переобладнано зовнішню систему водовідведення.

Також у цей день поважні гості оглянули новозбудовану котельню на твердому паливі для заміщення споживання газу до будівель, підпорядкованих відділу освіти, за адресою м. Знам’янка, вул. Калініна,113,115 Кіровоградської області. 

12

Фінансування об’єкту було проведено з обласного бюджету - 266,176 тис. грн. (на виконання угоди від 14 вересня 2015 року про передачу у 2015 році коштів у вигляді субвенції з міського бюджету м. Знам’янка у сумі 99,816 тис. грн обласному бюджету Кіровоградської області на забезпечення спів фінансування об’єкта та з державного фонду регіонального розвитку - 566,918 тис. грн.

На сьогодні будівництво об’єкта завершено. Виконано будівництво повнокаркасної будівлі котельні контейнерного типу. Встановлені твердопаливні котли Qvadra MAX 10F 90-99 кВат в кількості 3 шт. Паливо – вугілля, дерево, сіно, солома, брикети та інше. Опалювальна площа приміщень ДНЗ "Світлячок" та Знам’янської міської музичної школи ім.М.В.Лисенка - 2260 кв. м.

«Будівництво котельні на твердому паливі дозволить знизити використання природного газу до мінімуму. Тому цей проект є надзвичайно важливим у сьогоднішніх реаліях», – підкреслив міський голова Сергій Іванович Філіпенко.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 969 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.6/7

Кировоград: новости и сайты