Четвер, 25.04.2024, 17:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 4 » Міський голова С.Філіпенко взяв участь у зустрічі з народним депутатом України Олесем Довгим
08:44
Міський голова С.Філіпенко взяв участь у зустрічі з народним депутатом України Олесем Довгим
12
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко  спільно з депутатами Знам’янської міської ради взяв участь у зустрічі з народним депутатом України Олесем Довгим, яка проходила у приміщенні Знам’янської районної державної адміністрації. Серед запрошених були присутні сільські, селищні голови та депутати Знам’янської  районної ради.

Олесь Станіславович привітав присутніх у залі з перемогою у виборчих перегонах і закликав до плідної співпраці.  В своєму зверненні народний депутат  приділив особливу увагу необхідності об’єднання та згуртованості всіх рівнів влади з метою вирішення нагальних проблем територіальних громад.

За словами депутата, безпосереднє спілкування з людьми допомагає йому в його депутатській діяльності. Адже знаючи проблеми  регіонів з перших вуст, депутату легше напрацьовувати законодавчу базу, бачити перспективу територій.

Крім того, Олесь Станіславович закликав разом розробити дієву стратегію розвитку міста Знам’янка, яка дозволить не тільки створити нові робочі місця, а й покращити соціальне-економічне становище міста в цілому.
Далі народний депутат проінформував присутніх про те, що з 18 вересня 2015 року увійшов до складу депутатської групи "Воля народу", де його обрано секретарем.

Під час спілкування з народним депутатом присутні мали можливість задати питання та надавали свої пропозиції, які б покращили роботу Верховної Ради в законодавчих реформах. 

Слушні питання були стосовно змін у бюджетному та податковому кодексах, товаровиробництві. Торкнулися питання добровільного об’єднання територіальних громад та децентралізації влади в Україні. Важливе питання надійшло від депутата міської ради Л. Семиніної стосовно проведення реструктуризації залізничного транспорту, яке суттєво вплине на  надходження податків до міського бюджету. 

В свою чергу керівництвом міста було передано народному депутату напрацьовані пропозиції, які потребують законодавчого врегулювання.

Усі висловлені під час зустрічей питання і пропозиції стануть предметом уважного опрацювання, наголосив народний депутат. Вирішення одних потребує законодавчого врегулювання, інших спільної праці з місцевою владою. І в цьому народний депутат обіцяє свою підтримку.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 859 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты