Четвер, 25.04.2024, 06:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 7 » Міський голова Сергій Іванович Філіпенко привітав працівників ТОВ "Геоїд" з Днем працівників місцевої промисловості України
06:39
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко привітав працівників ТОВ "Геоїд" з Днем працівників місцевої промисловості України
12
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко привітав працівників ТОВ "Геоїд" з Днем працівників місцевої промисловості України. 

"Місцева промисловість робить вагомий внесок у розвиток міста, поповнює його бюджет. У цей непростий час, ви докладаєте значні зусилля для забезпечення потреб населення Знам’янщини необхідною продукцією. Всупереч всім труднощам у Вас вистачає витримки вистояти і зберегти свій виробничий потенціал. Впевнений, що завдяки творчому пошуку, освоєнню нових технологій, а передусім - невтомній праці, позитивні тенденції у виробництві товарів будуть розвиватися і сприятимуть забезпеченню мешканців міста якісними і доступними продуктами.

Щиро вітаю вас із професійним святом, бажаю гарного настрою, добра, щастя, достатку й родинного благополуччя та постійного нарощування обсягів виробництва". - зазначив у своєму виступі міський голова Сергій Іванович Філіпенко.
12
Долучився до привітань і генеральний директор ТОВ "Геоїд" Сергій Вікторович Кліпацький, який подякував працівникам за їх щоденну працю та високий професіоналізм.
Найкращі працівники підприємства були нагороджені відзнаками міської ради. Так, Почесну Грамоту Знам’янської міської ради отримали:
Єнін Олег Миколайович та Кисіль Денис Анатолійович.
Грамотою Знам’янської міської ради нагороджено:
Матка Сергія Леонідовича та Сардінського Віктора Ярославовича.
Подяку Знам’янської міської ради отримав Шуляшкін Віталій Анатолійович.

Після завершення урочистої частини генеральний директор ТОВ "Геоїд" Кліпацький С.В. надав інформацію щодо проектів, які виконуються в поточному році та поділився планами на майбутнє.

12
Виробничі потужності компанії "ГЕОЇД" розташовані в місті Знам'янка Кіровоградській області на території 5745 кв.м. є побудованим з нуля спеціалізованим заводом для випуску металопластикових виробів і нестандартних конструкцій.

Спільно з проектантами, технологами і будівельниками пройшли повний цикл копіткої роботи із створення сучасного віконного підприємства пропрацювавши при цьому кожну ланку технологічного процесу і логістики.

 У 4-х поверховому адміністративно-побутовому корпусі заводу розмістилася уся адміністративно-управлінська структура підприємства - що вагомо спростило роботу дилерам і замовникам.

12
Управлінська структура заводу включає адміністрацію і ряд ключових департаментів - фінансовий, оптових продажів, закупівель, виробничий і логістики. Зразки продукції, що випускається, представлені тут же - у виставковому центрі, де може оформити замовлення будь-який клієнт підприємства. 

Підприємство розміщено в цехах, які у свою чергу поділені на ділянки і робочі місця - цех виготовлення склопакетів, цех виготовлення конструкцій, складальний цех, цех нестандартних конструкцій, цеху додаткових матеріалів(сітки, підвіконня, відливи).

Усі матеріали, що входять, зберігаються на критих, відособлених складах, розмір і розташування яких прив'язані до технологічного ланцюга виробництва - склади профілів ПВХ, армира, фурнітури, скла, стеклопакетной комплектації та ін. 




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1079 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/8

Кировоград: новости и сайты