Четвер, 25.04.2024, 15:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 29 » Міський голова Сергій Іванович Філіпенко привітав з днем народження начальника Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
10:51
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко привітав з днем народження начальника Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

12

Міський голова Сергій Іванович Філіпенко привітав з днем народження начальника  Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області, підполковника поліції Бензара Андрія Валерійовича.

"Шановний Андріє Валерійовичу щиросердно вітаю Вас із Днем народження! Повсякденна діяльність на відповідальній посаді вимагає від Вас повної відданості справі, наполегливості, подолання труднощів, високого професіоналізму. Із честю вирішуючи це покликання, Ви заслужили глибоку пошану серед людей, даруючи їм не тільки свої знання та досвід, а й тепло своєї душі. 

Щиро бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, невичерпної енергії, творчої наснаги та терпіння, здійснення усіх мрій та сподівань, успіхів у Вашій нелегкій роботі заради зміцнення законності у нашому суспільстві, побудови в Україні правової держави. Нехай у житті Вас завжди супроводжує натхнення та удача, зігріває віра у краще майбутнє" - зазначив міський голова Сергій Іванович Філіпенко, вручаючи квіти та вітальну листівку імениннику.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 892 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/6

Кировоград: новости и сайты