Субота, 04.05.2024, 07:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 15 » Міський голова взяв участь у ІІ міжнародному форумі "Креативне місто"
08:42
Міський голова взяв участь у ІІ міжнародному форумі "Креативне місто"
 
12         12 жовтня 2012 року в обласному центрі на базі науково-виробничого підприємства "Радій" за підтримки голови обласної державної адміністрації Сергія Ларіна, обласного благодійного фонду "Розвиток Кіровоградщини" та обласного "Інформаційно-ресурсного центру" відбувся ІІ Міжнародний форум "Креативне місто", у якому взяв участь міський голова Ігор Крижановський.
Перед учасниками Форуму виступили з інноваційними ідеями та поділилися практичним досвідом найкращі зарубіжні спеціалісти в області креативної економіки, корпоративних та територіальних стратегій, спеціалісти в галузі іміджу та репутаційного менеджменту, стратегування та брендингу міст – Том Флемінг та Джон Хоукінс з Великобританії, Хуан Карлос Белоззо з Іспанії та Деніс Візгалов з Росії.
 
12          На прикладі ряду міст – португальського Гімарайнша, Таллінна (Естонія), Вільнюса (Литва) та інших міст на пострадянському просторі, вони продемонстрували ті позитивні зміни, які відбулися внаслідок впровадження креативних ідей, не лише у їх зовнішньому вигляді, а насамперед, у житті міських громад – підвищення інвестиційної привабливості, відродження економіки та реальне поліпшення усіх сфер життєдіяльності міст.
Учасники Форуму також поділилися своїми враженнями від Кіровограда. Зокрема, Карлос Белоззо, який відвідав наше місто та залишився в захопленні від Школи мистецтв професора Анатолія Короткова, від унікальних історичних будівель Кіровограда, від реконструйованого музично-драматичного театру імені Кропивницького.
Вітаючи учасників Форуму, голова облдержадміністрації Сергій Ларін відзначив: – Від моменту проведення першого Міжнародного форуму "Креативне місто" пройшло менше року, але за цей час нам вдалося зробити багато реальних справ у напрямку реалізації низки творчих, креативних ідей, які вплинули на створення позитивного іміджу Кіровограда та нашої області в цілому, як в Україні, так і за її межами – це проект "Майданs", завдяки якому Кіровоград став першою танцювальною столицею України, це також акція "Мільйон чорнобривців", яка кардинально змінила його зовнішній вигляд, це нарешті, низка національних рекордів, які були встановлені саме у нашому місті – найбільший пиріг та рибна юшка, які було приготовано кіровоградцями на День міста. Нам є чим пишатися, гарне місто в центрі України, з багатовіковою історією, унікальною архітектурою, з давніми традиціями та культурною спадщиною, й саме головне – у цьому місті живуть талановиті та працелюбні люди.
– Сьогодні Кіровоград активно відбудовується, йде реконструкція та відроджується первинний вигляд історичних будівель, вулиць міста. У цьому контексті хочу повідомити, що вже 17 жовтня у нашому місті відбудеться урочисте відкриття реконструйовано академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М.Л. Кропивницького, першого професійного українського театру, 130-річчя, якого ми відзначаємо нинішнього року. Це також свідчення того, що ми здатні реальними справами змінити наше місто на краще, а у перспективі перетворити Кіровоград у справжнє європейське місто, – підкреслив керівник області.
Сергій Ларін також презентував учасникам Форуму креативний кліп – "Кіровоград", присвячений місту на Інгулі, і який вже став надзвичайно популярним серед багатьох кіровоградців.


                                                            За матеріалами офіційного сайту Кіровоградської ОДА
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 779 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты