Понеділок, 22.07.2024, 14:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 9 » Міський голова звітував про роботу виконавчих органів ради за 2011 рік
15:06
Міський голова звітував про роботу виконавчих органів ради за 2011 рік
 
12         8 грудня 2011 року міський голова І.Крижановський провів нараду керівників міських організацій політичних партій та громадських організацій, під час якої прозвітував про роботу виконавчих органів ради за 2011 рік. Повідомив, що 27 травня 2011 року прийнято рішення міської ради №244 «Про затвердження Комплексної програми реконструкції мереж зовнішнього освітлення міста Знам’янка на 2011-2015 р.р.». Відповідно до Основних напрямів та заходів з виконання Програми, протягом 2011 року, по місту було передбачено:
- виконання капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення міста ( вул. врожайна, Гладуна, 70 років Жовтня, Північна, Героїв Сталінграду) на суму 299.0 тис. грн. за рахунок державного бюджету. На сьогоднішній день роботи розпочато, профінансовано КП «Шляховик» кошти в сумі 102,2 тис.грн.
- за кошти місцевого бюджету, Знам’янським міським комунальним підприємством «Шляховик», яке є балансоутримувачем мереж зовнішнього освітлення, проводиться поточний ремонт та утримання мереж. Станом на 01.12.2011 року роботи виконані на суму 100,0 тис. грн.
 
12          Відповідно до заходів по поводженню з твердими побутовими відходами у м. Знам’янці на сьогоднішній день: ліквідовано сміттєзвалищ на суму 30,5 тис грн.; прийнято рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради «Про затвердження генеральної схеми санітарної очистки міста Знам’янка в новій редакції»; придбано 34 нових сміттєзбиральних контейнери; встановлено 8 нових контейнерних майданчиків для сміття в приватному секторі;
Виконано роботи по: грейдеруванню вулиць міста з щебеневим та ґрунтовим покриттям на суму 22,9 тис.грн.; нанесенню ліній дорожньої розмітки та встановленню дорожніх знаків на суму 6,8 тис.грн.; розчищенню сухих та аварійних дерев, звалюванню дерев на суму 24,4 тис.грн.; надано транспортних послуг на суму 81,6 тис.грн.; фарбуванню об’єктів благоустрою на суму 15,7 тис.грн.; підготовці міста до свят на суму 15,8 тис.грн.
Відповідно до Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право, виконано капітальний ремонт житлових приміщень на суму 59970,00 грн.
 
12          За кошти благодійного фонду «Благоустрій міста» виконано роботи поточному ремонту автобусних зупинок на суму 13,292 тис. грн.
27 вересня 2010 року прийнято рішення міської ради «Про затвердження Програми сприяння створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків ( ОСББ) в м. Знам’янці». Протягом 2011 року створено 5 нових об’єднань співвласників житлових будинків ( всього по місту -16).
Міський голова І.Крижановський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький відповіли на численні запитання лідерів міських організацій політичних партій та громадських організацій.
Начальник відділу Державного реєстру виборців О. М. Денисов проінформував про роботу відділу Державного реєстру виборців за поточний рік.
Міський голова запросив лідерів об’єднань громадян взяти участь у міських заходах з нагоди 68-ої річниці з дня визволення міста Знам’янки від фашистських загарбників 9 грудня поточного року, подякував за співпрацю та взаєморозуміння.
У нараді взяла участь керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 829 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты