П`ятниця, 29.03.2024, 14:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 2 » Міський конкурс серед школярів «ОСІННІ ЗАБАВИ»
09:36
Міський конкурс серед школярів «ОСІННІ ЗАБАВИ»
 
12  Традиційно восени Будинок дитячої та юнацької творчості проводить конкурс «Осінні забави». Ця осінь не стала виключенням – 11 жовтня відбувся конкурс: цікаві завдання, добре підготовлені учасники і, зазвичайно ж, активна публіка, від оплесків якої на святі, здавалося, що й стіни дрижать.
Ще одна важлива складова конкурсу – це відчуття свята. Незважаючи на те, що поважне журі у складі: Кічук Марії Олексіївни – заступника директора з виховної роботи ЗШ № 1, Маслюкової Вікторії Віталіївни – заступника директора з виховної роботи ЗШ № 2 – ліцей, Москаленко Любові Іванівни – заступника диревтора з виховної роботи ЗШ № 3, Соколової Олени Миколаївни – заступника директора з виховної роботи ЗШ № 4, Самчук Тетяни Ігорівни – вчителя музичного мистецтва ЗШ № 4, дуже серйозно й відповідально ставило та рахувало бали, присуджувало призові місця – переможцями стали усі конкурсанти.
   
12    У конкурсі було чотири завдання і 12 учасників, кожна школа направила свою пару, хлопчика і дівчинку, учнів 4-х класів. Перше завдання – призентація «Я – дитина козацького роду». Юні конкурсанти мали представитися і трохи розповісти про себе. Друге завдання – створення композиції з природного матеріалу «Вереснева фантазія». Журі мало змогу переглянути вироби, усі вони були дуже різні на вигляд, але однаково святкові. Третє завдання – історична розминка для дівчаток і хлопчиків, журі з ясовувало, хто ж з учасників знає найкраще історію українського козацтва.
   
12    Четверте – «Мій талант», тут не було жодних обмежень і рамок. Учасники показували усі свої таланти: співали, танцювали, демонстрували вироби, зроблені із бісеру, пластиліну, паперу та інших матеріалів.
Всі конкурсанти: Ландарєва Анна, Крук Олександр, Гаврилюк Поліна, Корень Юрій, Бурцева Яна, Юсупов Руслан, Криса Катя, Даніїл, 
Владімірова Аліна, Фролов Сергій, Сердюк Валерія, Дюков Денис дуже добре підготувалися та продемонстрували свої таланти. Ведуча Огіренко Олена Анатоліївна і хореографічний колектив «Сузір’я» створили святковий настрій, і справжньою родзинкою став виступ Пересадченко Марини.
Ось так весело і цікаво зустрічали осінь!
Сподіваємося, що цей конкурс буде доброю традицією і надалі, адже українська історія має багато звичаїв та традицій, а талановитих і гарних дівчаток-україночок та хлопчиків-козачків ще більше, та й осінь, дякувати Богу, приходить до нас щороку!

Автор статті Огіренко Олена Анатоліївна – культорганізатор Будинку дитячої та юнацької творчості
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1348 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты