П`ятниця, 26.04.2024, 11:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 5 » Міський Тиждень Дружби „Повір у себе”
14:04
Міський Тиждень Дружби „Повір у себе”
12
З метою реалізації прав дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями на самовизначення та самореалізацію, забезпечення творчого розвитку, організації змістовного дозвілля і спілкування дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями Знам’янським міським центром соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді (дир. Н. Шевченко) було започатковано проведення на базі загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату для дітей з наслідками поліомієліту та ДЦП (дир. Н. Заруцька) міський Тиждень Дружби „Повір у себе”.

Вже 23 рік  поспіль Тиждень Дружби запрошує всіх друзів та просто небайдужих людей зібратися разом, зазирнути у таке нелегке на сьогоднішній день життя вихованців школи-інтернату, підтримати духовний потенціал кожного учня, дати можливість кожному проявити себе в тій чи іншій сфері діяльності і творчості.
12

В рамках проведення Тижня Дружби, за підтримки педагогічного колективу школи, ЦСССДМ, центру  дитячої творчості, бібліотек міста, музичної школи ім.. М. А. Лисенка   проводились  виставка творчих робіт учнів школи, спортивні змагання ”Нам все під силу”,   ігрові програми, концерти, тренінгові заняття  з питань попередження негативних явищ, майстер-класи  та уроки доброти.

Як завжди, підсумком Тижня стало свято Дружби « Кольори дитячої душі». 
12
Дітей привітали перший заступник міського голови В. Загородня, помічник народного депутата О. Довгого А. Іщенко, помічник  депутата обласної ради Н. Ревенко І. Зуєва,  директор ЦСССДМ Н. Шевченко, представниця заводу «Продтовари» та вручили подарунки. Також висловлюємо подяку  Знам»янському відділенню ОДПІ  та  приватному  підприємцю Л. Басовій за  надану спонсорську допомогу. 

Проведення Тижнів Дружби "Повір у себе” допомагає оптимізувати спілкування  дітей з обмеженими можливостями з їх ровесниками, місцевим населенням, громадськістю міста.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 795 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты