Вівторок, 23.04.2024, 20:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 26 » Міському психологічному форуму – бути!
07:23
Міському психологічному форуму – бути!
12
Англійська письменниця Джейн Остен колись писала: «Щоб бути щасливим інколи потрібно боротися із самим собою». Ці слова стали ключовою фразою заходу, який не мав аналогів у нашому місті. 

Так, в актовій залі НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей» за підтримки відділу освіти та директора навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" Ю.Сопільняка пройшов І міський психологічний форум на тему «Можливості сучасної психології в подоланні життєвих криз». 

Метою даного заходу стала популяризація практичної психології серед населення, а одне із завдань – це розвиток  потенційних можливостей особистості.
12

В умовах достатньо важкого сьогодення існує нагальна необхідність вчитись керувати своїми емоціями, позитивно мислити, адаптуватись до складних життєвих ситуацій, ефективно спілкуватись,  вміти знаходити спільну мову з   будь-якою людиною і брати на себе відповідальність за своє життя та події в ньому. Про те, що люди потребують цих знань свідчить кількість гостей форуму. Учасниками форуму стали працівники відділу освіти, педагоги НВК і загальноосвітньої школи № 1, вихователі ДНЗ № 2, № 4, № 6, представники відділу у справах молоді та спорту, міськвиконкому, працівники міського Центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, а також інші зацікавлені мешканці міста.   

У ході форуму до уваги присутніх були представлені майстер-класи від психолога НВК, магістра психології, тренера Ольги Жирьонкіної на теми «Інноваційні психотехнології, профілактики розв’язання конфліктів та протистояння маніпулятивному впливу», «Ресурси для життя».
12
Практичний психолог Анна Чорна, яка спеціалізується на консультуванні, діагностиці і терапії дітей різного віку, провела майстер-клас на тему «Методи подолання дитячих криз».

Всі присутні отримали корисний досвід, обмінялись позитивними емоціями,  влаштували на свою честь салют з повітряних кульок і прийшли до спільної думки, що міському психологічному форуму - бути !

 
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1012 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты