П`ятниця, 19.04.2024, 07:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 20 » Місто Знам'янка визнане одним із кращих за якістю життя з малих міст України
22:36
Місто Знам'янка визнане одним із кращих за якістю життя з малих міст України
 
12Політолог, кандидат політичних наук, керівник дослідницьких програм аналітичного центру Universitas Олексій Якубін представив результати дослідження, яке центр провів серед міст України. За його словами, згідно нинішніми результатами дослідження "ТОП-44 якості життя великих і малих міст України", кращі міста України - Ялта, Калуш і Золить, гірші - Слов'янськ і Харцизськ. Всього в дослідженні було враховано 178 міст обласного значення. Їх розділили на 2 групи: великі - з населенням більше 50 тис. і маленькі - з населенням менше 50 тис. При проведенні дослідження в липні-серпні 2011 року міста були розділені на міста-лідери - 22 великих і 22 малих міста, перспективні міста і города-лузери (відсталі міста). Дослідження проводилося в два етапи: перший (85% від отриманих остаточних даних) - оцінка міст на основі статистичних даних Держкомстату України, Асоціації міст України, відкритих даних і тому подібне, другий - експертні опити.
Якість життя в містах автори дослідження визначали, зокрема, за якістю екологічного середовища, медичних послуг, якістю міської соціальної і демографічної політики, якістю міської інфраструктури, інвестиційної і культурної політики міста, міської медіа-політики і ін. 
У рейтинг 22-х кращих крупних міст України увійшли Ялта, Калуш, Івано-Франківськ, Полтава, Львів, Смілива, Чернігів, Одеса, Новоград-волінський, Мукачево, Коростень, Прилуки, Ізмаїл, Ільічевськ, Білгород-Дністровський, Дрогобич, Артемовськ, Феодосія, Дніпродзержинськ, Евпаторія, Мелітополь і Ніжин. 
Кращими за якістю життя малими містами України стали Золить, Острог, Трускавець, Березань, Алушта, Новий Розділ, Чіп, Васильків, Миргород, Яремче, Золотоноша, Новоднестровськ, Волинський для Володимира, Фастів, Южноукраїнськ, Судак, Ахтирка, Знам'янка, Лебедин, Вознесенськ, Староконстантінов і Болехов. Дослідження показало, що найбільша кількість великих і малих міст з високим рівнем якості життя в Україні знаходиться на Заході - 15 міст, на Сході таких міст лише 3, на півночі - 9, на півдні - 12, а в Центрі - 5.

Джерело: http://www.ugorod.kr.ua/news/2011-10-17-7196.html
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 793 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты