П`ятниця, 19.04.2024, 16:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 24 » Місто Знам'янка вшановує пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України
14:56
Місто Знам'янка вшановує пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України
 
12         З метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності Українського народу у Другій світовій війні День визволення України від фашистських загарбників щорічно відзначається 28 жовтня. В цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів. 
Виконавчим комітетом Знам'янської міської ради сплановані заходи, присвячені цій даті. Протягом жовтня працівниками управління праці та соціального захисту населення, разом з представниками міської організації ветеранів та міським головою організовано зустрічі з ветеранами війни, членами сімей загиблих, жертвами нацистських переслідувань, присвячені 67-й річниці визволення України від фашистських загарбників.
У міських закладах освіти проводяться тематичні бесіди, виховні години, присвячені відзначенню доленосних для народу України подій ВВв. У міських бібліотеках організовані книжкові тематичні виставки, години пам`яті, присвячені 67-й річниці визволення України від фашистських загарбників. У міському краєзнавчому музеї працює постійно діюча експозиція «Вклонімося великим тим рокам». Проведено огляд шкільних музеїв.
Традиційним є святкове засідання клубу «Ветеран» та клубу «Діалог», присвячені цій даті..
Упорядковані пам`ятники, обеліск, меморіальний комплекс, місця поховання захисників Батьківщини на території міста.
В Українській Православній Церкві м.Знам'янка (Сергія Радонезького) по вул.Трудовій,   відбудеться молебень по загиблим визволителям України від фашистських загарбників.
Покладання квітів до пам`ятних місць, пов`язаних із подіями 1941-1945 років відбудеться 28 жовтня о 8.30 годині, в якому приймуть участь керівництво та працівники міськвиконкому, депутати міської ради, ветерани, трудові колективи підприємств, організацій та установ міста.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 982 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты