П`ятниця, 19.04.2024, 11:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 5 » Міжнародний день інваліда – це не просто свято - це привід для роздумів, аналізу і вдосконалення кожної людини
08:11
Міжнародний день інваліда – це не просто свято - це привід для роздумів, аналізу і вдосконалення кожної людини
12
Міжнародний день інваліда – це не просто свято. Це привід для роздумів, аналізу і вдосконалення кожної людини. Це час переосмислення життєвих цінностей та проблем, з якими чи не щодень зіштовхуються люди із обмеженими фізичними можливостями.

Напередодні Міжнародного дня інваліда перший заступник міського голови В.Загородня, начальник управління соціального захисту населення А.Волошина відвідали інвалідів – жителів нашого міста, які мають фізичні вади та прикуті до ліжка, передавши їм продуктові пакети, памперси. 
12

Під час візиту обговорили із ними можливості вирішення їхніх  соціально–побутових проблем. Валентина Григорівна побажала всім міцного здоров’я, миру у домівках та в нашій Україні.

Не оминули своєю увагою поважні гості і інтернатні заклади міста, поспілкувавшись з керівництвом та підопічними даних установ.

Перша зупинка відбулася у Знам’янському психоневрологічному інтернаті з геріатричним відділенням, де підочіним закладу, від міської влади, були вручені солодкі подарунки.  Слід зазначити, що на сьогодні це єдиний заклад в області, що має можливість надати медичну допомогу та реабілітацію для дітей хворих на дитячий церебральний параліч та інші вади опорно-рухового апарату.   

12
Завітали поважні гості і до Знам'янського дитячого будинку - інтернату III - IV профілю. Гостей зустрічали діти в вишитих українських сорочках, які дарували пісні та вірші. В свою чергу дорослі вручили вихованцям закладу солодкі гостинці. До всіх присутніх звернулися перший заступник міського голови В.Загородня, помічник народного депутата України О.Довгого А. Іщенко, які побажали усім добра, радості, благополуччя, миру та впевненості в завтрашньому дні, а саме головне – здоров’я.

Також Андрій Іщенко від народного депутата України О.Довгого вручив сертифікат на придбання необхідного обладнання та інвентаря для Знам’янського дитячого будинку-інтернату ІІІ - IV профілю директору Знам'янського дитячого будинку - інтернату III - IV профілю - Т.Валько.
12

З нагоди візиту поважних гостей вихованці Знам’янської спеціальній загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів(директор Н.В.Заруцька) підготували святкову виставу. Оплесками та щирими усмішками зустрічали молодих виконавців гості. Не приховувала свого захоплення почутим і побаченим перший заступник міського голови В.Звгородня. Валентина Григорівна від міської влади вручила дітям пам’ятні подарунки, висловила вдячність колективу, які своєю повсякденною працею, чуйним ставленням до кожної дитини роблять справжнє диво, надаючи своїм вихованцям все нові і нові можливості  повноцінного та змістовного творчого життя.

Помічник народного депутата України О.Довгого А.Іщенко тепло привітав усіх присутніх зі святом, побажав всім добра та здоров’я, миру і злагоди та від народного депутата України О.Довгого вручив подарункові сертифікати. 
Коментуючи побачене, перший заступник міського голови В.Загородня зауважила, що сьогодні всі інтернатні заклади міста діють успішно, а їхні вихованці та підопічні досить впевнено крокують у майбутнє самостійне життя. Також Валентина Григорівна наголосила, що її приємно вразили всі інтернатні заклади, в яких створено належні умови для виховання, навчання і розвитку творчих здібностей дитини.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 674 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты