Субота, 04.05.2024, 05:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 4 » Міжнародний день інвалідів
09:18
Міжнародний день інвалідів
12
3 грудня у всьому світі відзначають День інвалідів, і саме в цей день увага усіх небайдужих звернена на проблеми людей з обмеженими можливостями, а особливо болюче питання – це діти-інваліди. 

Вже традиційно в цей день міський голова Ігор Борисовий Крижановський, завітав у всі інтернатні заклади міста та поспілкувався з керівництвом та підопічними даних установ. 

З нагоди візиту міського голови до Знам'янського дитячого будинку - інтернату III - IV профілю, малеча, вдягнена у вишиті українськи сорочки,  влаштувала святковий концерт: співала українські пісні та розповідала вірші. В свою чергу  Ігор Борисович вручив вихованцям закладу солодкі гостинці.
12

Наступну зупинку, міський голова  зробив в Знам’янському психоневрологічному інтернаті з геріатричним відділенням, який розмістився через залізницю, по сусідству з дитячим. В якому у урочистій обстановці відбувся святковий захід за участю вихованців міського Палацу культури.
Наостанок міський голова завітав до Знам′янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів.  На сьогодні це єдиний заклад в області, що має можливість надати медичну допомогу та реабілітацію для дітей хворих на дитячий церебральний параліч та інші вади опорно-рухового апарату.  

12
Директор Знам′янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Заруцька Н.В. під час спілкування  з міським головою розповідає, що у 2014-2015 н. р. в школі працює 24 класи (13 загальноосвітніх класів для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату, 11 спеціальних класів для дітей зі складними вадами (розумово відсталих з порушеннями опорно-рухового апарату). Було створено 14 виховних груп.  Навчається 171 учень віком від 6 до 18 років, з них дівчат – 72.  Також Надія Володимирівна відмітила, що школа дає можливість отримати освіту без відриву від лікування. 

12
Коментуючи побачене, Ігор Борисович зауважив, що сьогодні всі інтернатні заклади міста діють успішно, а їхні вихованці та підопічні досить впевнено крокують у майбутнє самостійне життя. Також міський голова наголосив, що його приємно вразили всі інтернатні заклади, в яких створено належні умови для виховання, навчання і розвитку творчих здібностей дитини. Адже особливістю цих закладів є виховання дітей та їх соціальна адаптація. Тут діти стають впевненими в собі, доброзичливими, відвертими у спілкуванні.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 876 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты