П`ятниця, 29.03.2024, 09:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Вересень » 30 » Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана
10:48
Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана
 
12          1 жовтня в Україні відзначається відразу дві дати – Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана.Включення до національного переліку пам’ятних дат Дня ветерана – це свідчення посилення уваги держави до потреб старшого покоління. Цим суспільство ще раз нагадало людям про їх обов’язок проявляти турботу про людей старшого покоління, посилення уваги до їхніх потреб.
12          Адже ветерани зробили неоціненний внесок у становлення Української держави, зміцнення її економічного, культурного та інтелектуального потенціалу. Тож проявляти турботу про людей старшого покоління, забезпечувати їх добробут – відповідальний обов’язок органів влади, всього суспільства.
   
12          З привітальним словом до ветеранів праці та всіх працівників Знам'янського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням звернувся міський голова І.Крижановський : "1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громади.
   
12          День людей похилого віку – це хороша нагода ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей , а також ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці , нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима - нелегкі життєві дороги, що щедро посріблили сивиною скроні. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління.
   
12          Від імені виконавчого комітету Знам'янської міської ради висловлюємо щиру повагу та глибоку вдячність Вам, дорогі ветерани, за високу громадянську свідомість, розуміння і толерантність, важливий внесок у розбудову нашої держави, міста  Здоров’я, щастя і добра Вам!"
Від заступника   головного управління праці та соціального захисту Кіровоградської області О.В..Догарова директором Знам'янського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням В.Кадацьким були вручені привітальні листівки ветеранам праці цього інтернату ( Губа В.А., Гродська Л.А., Черкес Г.І., Ратушна В.І., Ткаченко Г.А., Колеснік В.М., Нюнько Н.В., Запісочна Р.А., Саросека К.Ф., Дзюба Н.С., Чупанова Л.Г.).


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1541 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты