Субота, 20.04.2024, 16:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 3 » Міжнародний День захисту дітей – це свято особливе
12:36
Міжнародний День захисту дітей – це свято особливе
 
12
Міжнародний День захисту дітей – це свято особливе. Воно по праву належить дітям, бо вони – наша гордість, радість, надія і щастя!» - такими словами розпочалося театралізоване свято «Таємниця чарівної скриньки». Міський Палац культури привітав дітей чудовим концертом за участю колективів художньої самодіяльності, ігровою програмою з казковими героями, цікавими конкурсами, розвагами та переглядом мультиплікаційного серіалу. А морозиво, яким безкоштовно пригощали дітей, стало найочікуванішим та найсмачнішим сюрпризом!

 
12
Міський краєзнавчий музей, спільно із туристично-краєзнавчим клубом "Чорнолісся, провів велосипедний похід "Стежками скіфів та чорнолісців" за маршрутом – Знам'янка-Гостинне-Яківці-Знам'янка, Учасниками походу стали батьки та їх дітлахи, а наймолодшій мандрівниці – Олександрі – всього два рочки! Цікава історично-краєзнавча вікторина, веселі конкурси і забави та смачненьке барбекю додавали сили та наснаги, атмосфера свята охоплювала всіх учасників. 

 
12
Справжнім подарунком в Міжнародний день захисту дітей для усіх, хто прийшов до парку відпочинку, став майстер-клас з квілінгу «Паперові фантазії» від бібліотек міста. Чудо-квіти та барвисті метелики розквітали з-під рук юних учасників майстер-класу. Ці шедеври прикрасять домівки майстринят і принесуть до них промінчики радості. А завдяки книжково-ілюстративній виставці «В літні пригоди з цікавою книжкою» діти мали змогу познайомитися з новинками літератури, які надійшли у фонди міських бібліотек.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 891 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/5

Кировоград: новости и сайты