Четвер, 28.03.2024, 10:48
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 18 » Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації
09:29
Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації
12
Вітаємо з перемогою Олександру та Людмилу, які гідно представляли наше улюблене місто на всеукраїнському та обласному етапі акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації».  

Організовуючи різноманітні навчальні та пізнавальні заходи, працівники Служби порятунку приділяють найбільшу увагу підростаючому поколінню та молоді. Оскільки саме у такому віці потрібно навчитися як вберегти власне життя від необережних вчинків. 

Спонукає до цього акція «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації», засновником якої є Управління ДСНС в області, а постійними партнерами –  департамент культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації, управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, Кіровоградська обласна організація Добровільного пожежного товариства України, інститут післядипломної освіти вчителів, – підростаюче покоління українців. 
12

14 грудня  у клубі «Провокатор», м.Кропивницький,  зібрав всіх учасників акції для відзначення переможців усіх етапів,  під час концертно-розважаль-ної програми відзначали переможців конкурсів, що тривали впродовж року.

Вітаючи присутніх, помічник начальника Управління ДСНС України  у Кіровоградській області з питань взаємодії зі ЗМІ та роботи з громадськістю підполковник служби цивільного захисту Вікторія Крохмалюк, зазначила, що учасники, які долучилися до цього молодіжного руху за безпечний спосіб життя, продемонстрували не лише свої гарні знання, а й стали справжніми помічниками для  Служби порятунку, адже навчають правилам безпеки і своїх друзів та близьких. Також переможцям вдалося не лише продемонструвати свої творчі здібності, а й донести ідею збереження життя та здоров’я до кожного.
12

Під час церемонії нагородження заслужені нагороди та подарунки отримали    Знам’янчани, а саме: 

за зайняте почесне третє місце на всеукраїнському етапі конкурсу малюнку та живопису на пожежну та техногенну тематику отримала учениця загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3-гімназія – Радінович Олександра. Представляти Кіровоградську область на всеукраїнському етапі було не легко, проте своєю роботою Саша змусила журі конкурсу  задуматися, бо у ній піднімається проблема наслідків Чорнобильської трагедії. Спасибі підростаючому поколінню за те, що цікавляться проблемами сьогодення та прагнуть змінити світ на краще.
12

На обласному етапі конкурсу на кращий виріб в техніці бісероплетіння «Збережімо своє життя» третє місце посіла вихователь дитячого навчального закладу №2 «Теремок» Мороз Людмила. 
Вітаємо з перемогою Олександру та Людмилу, які гідно представляли наше улюблене місто як  на всеукраїнському так і на обласному єтапі.  

До речі, усі роботи були представлені на виставці, яка була розміщена у фойє, тож усі гості могли оцінити таланти переможців. Також організатори запросили місцевих майстринь з декоративно-ужиткового мистецтва, які провели майстер-класи для усіх бажаючих з виготовлення сувенірів.

Підводячи підсумки цьогорічної акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації», можна з упевненістю сказати, що  з кожним роком інтерес до молодіжного руху за безпечний спосіб життя зростає та розширюється коло бажаючих взяти у ньому участь. Тож Знам’янський МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області буде й надалі продовжувати цей напрямок роботи, залучаючи до нього якомога більше талановитої та ініціативної молоді.

Знам’янський МРВ Управління ДСНС України 
у Кіровоградській області

Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 1017 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты