П`ятниця, 26.04.2024, 05:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 22 » Молодь проти вандалізму у місті Знам’янка
15:33
Молодь проти вандалізму у місті Знам’янка
12
Факти того, що біля міського Палацу культури, було здійснено вандалізм з новоствореними фігурками з яскравих новорічних прикрас, стали відомі місту дуже швидко. 

У соціальних мережах чимало знам'янчан з обуренням це обговорювали, втім знайшлись і ті, хто вирішив висловити свою громадську позицію у вигляді подарунка громаді замість понівичиного. 

Розповідає ініціаторка акції Діана Калюжна:" Вже кілька років поспіль, молодь міста, мої друзі, збираємось разом на різдвяні свята і організовуємо вертеп. 
12

У кращих українських традиціях ми вітаємо знайомих і не тільки знам'янчан зі святами, і, звичайно, отримуємо за це всілякі винагороди. Цього року під час свят ми дізнались, що біля Палацу культури було скоєно вандалізм. 

Порадившись, ми разом вирішили звернутись до знайомого майстра-коваля Вадима Кучера і попросили його виготовити гарний виріб. Дякуємо йому за його небайдужість."

12
Під час урочистостей до Дня Соборності України, у залі Знам'янської міськради відбулося дарування кованого креативного велосипеду від молоді міста.

До складу ініціативної групи небайдужої молоді, яка здійснила подарунок увійшли: Діана Калюжна, Валерія Волошина, Максим Дробаха, Борис Ковальчук, Владислав Шишко, Євгеній Гненний, Ярослав Воронов,  Андрій Крижановський.

Оксана Войчишина

 


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 963 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты