Четвер, 15.11.2018, 13:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Січень » 29 » Моніторинг організації харчування закладів освіти триває
10:08
Моніторинг організації харчування закладів освіти триває
12
З метою вивчення стану організації харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти, відповідно до  наказу начальника відділу освіти від   17  листопада 2017 року № 397 «Про перевірку організації харчування  у закладах освіти постійно діючою моніторинговою групою», моніторинговою групою відділу освіти (керівник групи Черкас Н.Л.) спільно з начальником відділу  державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Знам’янського районного управління Держпродспоживслужби  Маньком С.В. та працівником лабораторного відділення Ткаченко А.В. здійснили перевірку закладу дошкільної освіти № 5 «Калинонька» та Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7.
12
Питання, що підлягали перевірці і аналізу:

Наявність необхідних матеріально-технічних умов для організації харчування дітей.
Дотримання санітарно-гігієнічних умов на харчоблоці.
Різноманітність харчування. 12
Виконання натуральних та грошових норм харчування.
Здійснення контролю за харчуванням дітей.
Умови зберігання продуктів і дотримання термінів реалізації продуктів харчування.
Дотримання режиму харчування дітей.
Дотримання температурного режиму у закладах.

12
Перевіркою встановлено, що у  даних закладах для забезпечення дітей різноманітним харчуванням  складено меню.   

На час перевірки у даних закладах були наявні сертифікати якості, ветеринарні довідки, експертні висновки щодо якості продуктів харчування.

Працівники харчоблоків знають вимоги санітарних правил, ознайомлені з умовами, термінами зберігання і реалізації продуктів, технологією приготування їжі, мають необхідні медичні висновки, забезпечені спецодягом та предметами особистої гігієни.  Документація з організації харчування своєчасно заповнюється.
12

Проаналізувавши  роботу  перевірених навчальних закладів щодо організації харчування дітей директорам рекомендовано здійснювати постійний контроль за дотриманням вимог щодо організації харчування дітей, вживати ефективних адміністративних заходів щодо усунення недоліків виявлених під час перевірки, урізноманітнити  харчування дітей сезонними фруктами та овочами.

Відділ освіти 

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 205 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты