Вівторок, 07.05.2024, 03:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 21 » Мудрець буде швидше уникати хвороб, ніж вибиратиме засоби проти них
11:35
Мудрець буде швидше уникати хвороб, ніж вибиратиме засоби проти них
      
12 Засобів проти хвороб багато, але ніякі ліки не допоможуть, якщо свідомо наражати себе на постійну небезпеку. Мудрець буде швидше уникати хвороб, ніж вибиратиме засоби проти них. Соціально небезпечні хвороби чатують свою жертву на кожному кроці і досить швидко розповсюджуються в організмах зі слабким імунітетом. Особливого значення ця проблема набуває серед дітей та молоді.

З 14 по 18 жовтня 2013 року в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7, пройшов тиждень з профілактики соціально небезпечних хвороб. До учнів 5-10 класів прийшли розповісти про соціально небезпечні хвороби та шляхи їх подолання спеціаліст І категорії Знам’янського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Білокамінська О. та лікарі Знам’янської центральної районної лікарні - інфекціоніст Тищенко С. Л., нарколог Чернєцов П. П., гінеколог Безверха Ю. Г., онколог Самборська Г. К., педіатр Проценко Н. І..

Дітям проведено лекції і бесіди про «Зловживання і залежності», «Фізичне здоров’я і правильне харчування», «Наркотичне сп’яніння», «ВІЛ/СНІД – не вирок», «Статеве дозрівання, ІПСШ, небажана вагітність», «Онкологія як наслідок шкідливих звичок» та запропоновано переглянути фільм «Туберкульоз – мікроскопічний вбивця».
       
12  
Учні дізналися про те, що на даний час значне поширення соціально небезпечних хвороб викликає стурбованість в українському суспільстві; більша частина людей, які мають такі хвороби, є працездатного та репродуктивного віку, хвороби які раніше були притаманні особам літнього віку, значно помолодшали й тепер трапляються у молодих людей. Хвороби можуть вразити людину будь-якого соціального статусу.

Щоб не допускати підвищення рівня захворюваності серед населення, потрібно систематично проходити медичні огляди, не займатися самолікуванням, дотримуватися правил особистої гігієни та гігієни приміщень, приділяти час для занять спортом, прогулянок на свіжому повітрі, уникати переохолодження та дотримуватися моральних норм поведінки в суспільстві, не давати волю шкідливим звичкам та спілкуватися із здоровими людьми, й бути розбірливим у підборі друзів.

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 926 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты