Середа, 08.05.2024, 12:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 11 » Музична Шевченкініана
16:20
Музична Шевченкініана
 
12
Така визначна дата, якою є 9 березня, для нашого народу не залишилає байдужим майже нікого. Зважаючи на призму сьогоденних подій, кожне слово великого метра українського народу звучить ще сильніше на тлі 200-річного ювілею з дня народження Тараса Шевченка.

Дитяча музична школа імені М.В. Лисенка не могла залишитись осторонь цієї визначної дати і, щоб уславити ім’я Великого Кобзаря українського народу, провела літературно-мистецьку «Музичну Шевченкіану».
  
12
 
Програма концерту на тему творів Шевченка була представлена творчими колективами школи: оркестром народних інструментів, ансамблем скрипалів, квартетом кларнетистів, вокальними ансамблями, хором старших класів та солістами – інструменталістами. Слухачі насолоджувались такими творами, як «Зоре моя вечірняя…», «Така її доля», «Не щебечи ,соловейко», «У перетику ходила» та безсмертним «Реве та стогне Дніпр широкий ».
 
12

Не обійшлося і без поважних гостей, які просто не могли не завітати до культурного заходу в музичній школі. Міський голова – Ігор Крижановський відзначив значимість творчості Т.Г.Шевченка для кожного громадянина України та висловив позитивні враження від участі у мистецькому заході.

Про нерозривну єдність Знам’янщини з великим Кобзарем учасникам заходу розповіла директор краєзнавчого музею – Тетяна Кулик. Адже саме у наших краях проживають нащадки Тараса Григоровича Шевченка по лінії його сестри – Катерини Красицької.
Категорія: Новини культури | Переглядів: 1199 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты