Субота, 04.05.2024, 00:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 30 » Музика мого дитинства
14:19
Музика мого дитинства
    
12
Травень місяць традиційний місяць випускних вечорів . Знам’янська музична школа вітала своїх випускників 2014 року. Свято «Музика мого дитинства» було приурочено до Дня захисту дітей. Свідоцтва про закінчення школи отримали 25 учнів фортепіанного, струнно – смичкового, народного та музично – теоретичного відділів. 
     
12
 




На святі були присутні поважні гості - мер міста Крижановський Ігор Борисович та начальник відділу культури і туризму Бабаєва Світлана Миколаївна, які виступили з вітальними словами. Ігор Борисович вручив свідоцтва відмінникам навчання Шорсткій Ганні ( фортепіано, клас викладача Тазітдінової Я.Ю.) та Накоп’юк Юлії ( скрипка, клас викладача Бельніцької А.О.)  

В актовій залі лунали щирі привітання та слова вдячності учням, які проявили себе обдарованими і наполегливими вихованцями від директора школи, адміністрації та батьків.  
    
12
Приємно також відзначити, що педагогічний колектив мистецького закладу зробив все можливе, аби виконати важливу місію по вихованню працелюбності учнів, розвитку вміння організуватися і раціонально розподілити свій час, прищепленню смаку до мистецтва, пробудженню творчого начала, яке потрібне в будь-якій діяльності, зазначив у своєму виступі директор школи Івасенко Сергій Володимирович. 
12

Після урочистого вручення свідоцтв про закінчення школи відбувся прощальний концерт випускників та традиційний запуск повітряних кульок.

     
12
 
Тож міцного здоров’я вам, випускники, щастя, благополуччя. Пронесіть через все життя любов до мистецтва – вічного, дивовижного та неповторного!
Категорія: Новини культури | Переглядів: 864 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты