Неділя, 05.05.2024, 11:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 26 » На Кіровоградщині громадяни допомогли правоохоронцям затримати квартирних злодіїв
11:30
На Кіровоградщині громадяни допомогли правоохоронцям затримати квартирних злодіїв
 
12
Зламавши замок на вхідних дверях, двоє раніше судимих чоловіків вдерлися до квартири 38-річного жителя міста Знам’янки. Почувши шум у сусідів, мешканці будинку заблокували вхід до помешкання та викликали на підмогу правоохоронців. Спроба втекти для крадіїв виявилася не вдалою. За скоєне їм загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Злодіями виявилися двоє приятелів 41 та 34 років. Один з них мешканець іншої області, інший – громадянин сусідньої держави. Обидва вже мають судимість за крадіжки.

Цього разу, перебуваючи проїздом на Кіровоградщині, вирішили обікрасти квартиру, яка розташовувалася у центрі міста Знам’янки.

Вирахувавши час, коли господар, ймовірно, перебуватиме на роботі, зловмисники взялися «до справи». Зламати замок на вхідних дверях їм виявилося не складно, однак залишитися при цьому непоміченими сусідами – стало завданням не з легких.

Перебування сторонніх осіб у під’їзді відразу викликало занепокоєння у мешканців будинку. Згодом громадяни почули ще й підозрілий шум, тож і вирішено було реагувати негайно.

Усвідомивши той факт, що вони опинилися заблокованими прямо на місці злочину, зловмисники спробували втекти. Однак зістрибнути з третього поверху, не травмувавшись, у них не вийшло. При падінні один із злодіїв отримав численні переломи, інший – тяжкі забійні травми.

Зопалу обидва намагалися хоч якось віддалитися від місця пригоди, однак працівники відділу Державної служби охорони та слідчо-оперативна група, які прибули за викликом, завадили і без того майже не здійсненним планам.

Одного зі злодіїв правоохоронці доправили до медичної установи, адже кожну хвилину йому самопочуття погіршувалося через травматичний шок.

- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» - розповідає начальник Знам’янського В УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий. – Вилучений в одного з підозрюваних предмет, схожий на пістолет травматичної дії, направлений на дослідження. У справі проводиться досудове розслідування.

За скоєне зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 838 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты