Четвер, 02.05.2024, 11:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 27 » На Кіровоградщині працівники міліції затримали двох злодіїв, які обкрадали квартири городян
08:42
На Кіровоградщині працівники міліції затримали двох злодіїв, які обкрадали квартири городян
          
12
Обидва підозрювані – наркомани зі стажем. Протягом двох місяців зловмисники встигли «завітати» до 6-ьох квартир на території міста Знам’янки та 3-ьох - у місті Олександрії. На отримані внаслідок злочинної діяльності кошти знахабнілі злодюжки вирушили на відпочинок до моря. На території сусідньої області їх і затримали кіровоградські оперативники.

Найближчим часом крадіям світить ще один «переїзд», тепер вже до в’язниці. За скоєне вони можуть отримати «путівку» за ґрати на строк до шести років.

До цього обидва зловмисники по кілька разів відбували покарання за крадіжки. Ситуація щодо можливого виправлення на краще для 35-річних друзів щоразу ускладнювалася через наркотики. На пошуки грошей для чергової дози витрачався увесь вільний час. Наркомани тільки тим і займалися, що озиралися навкруги, видивляючись, «що погано лежить», аж поки не угледіли, як з багатоповерхівки поїхали на відпочинок сусіди.

Пізньої ночі крадії, шляхом віджиму вікна, проникли до чужого помешкання. На очі молодиків потрапила побутова техніка, мобільний телефон та прикраси, які згодом були вивезені у сусідній район та продані випадковим перехожим, менше ніж за третину від реальної вартості.

У подальшому зловмисники таким способом «навідали» ще кілька квартир у містах Знам’янці та Олександрії. Виручених за продаж краденого майна грошей зловмисникам вистачало не надовго, допоки вони не натрапили на житло родини заробітчан.

В одному з закутків злодії помітили металевий сейф, який було відкрити зовсім непросто. Їм довелося більше двох діб колоти дверцята за допомогою металевого лому. Вміст схову «порадував» кримінальників настільки, що вони негайно винайняли таксі та виїхали на відпочинок до моря.

Однак «безмежному щастю» дуже скоро завадили оперативники. Вже на узбережжі на крадіїв очікувала несподівана зустріч з працівниками міліції.

– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» – розповідає начальник Знам’янського МВ УМВС в області Андрій Гулий. – За такі дії зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 815 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты