Вівторок, 23.04.2024, 17:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 6 » На Кіровоградщині працівники міліції затримали шахрая, який перебував у розшуку
09:26
На Кіровоградщині працівники міліції затримали шахрая, який перебував у розшуку
 
12
26-річний чоловік, що ошукав більше десяти жителів області, протягом останніх 5 років переховувався на території іншої держави. За вчинені злочини особі загрожує до трьох років позбавлення волі..

У 2009 році до Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області почали надходити повідомлення від мешканців району. Громадяни скаржилися на те, що невідомий чоловік представлявся працівником міліції, входив до них в довіру та виманював грошові кошти.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився житель Олександрійського району. Псевдоправоохоронець під приводом не притягнення громадян до відповідальності за начебто вчинення злочинів чи правопорушень пропонував вирішити їх проблеми за матеріальну винагороду.

Зловживаючи довірою потерпілих, молодик ошукав більше десяти мешканців Знам’янського та Олександрійського районів. Щоб уникнути покарання за скоєні кримінальні правопорушення, шахрай втік за межі країни. Після повернення був одразу затриманий працівниками міліції.

- Досудове розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство) та ч. 1 ст. 353 (Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи), триває, – повідомив начальник Знам’янського міського відділу міліції Андрій Гулий. – Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, обмеження волі на строк до п'яти років або до трьох років позбавлення волі.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 772 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты