П`ятниця, 26.04.2024, 17:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 20 » На порядку денному - благоустрій міста!
17:34
На порядку денному - благоустрій міста!
   
12          20 березня 2012 року у залі засідань міськвиконкому відбулася нарада керівників підприємств, установ, організацій міста, яку провели міський голова І.Крижановський та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький.
Міський голова підписав розпорядження від 15 березня 2012 року №44 "Про проведення щорічної акції з благоустрою "За чисте довкілля" та від 15 березня 2012 року №45 "Про проведення загальноміського суботника з благоустрою міста", із якими ознайомив учасників наради. Щорічна всеукраїнська акція з благоустрою "За чисте довкілля" буде проведена з 31 березня по 21 травня поточного року. Відповідно до даного розпорядження затверджено перелік основних об'єктів та виконавців робіт по приведенню в належний санітарний та естетичний стан міста. Керівникам підприємств, установ і організацій всіх форм власності доручено забезпечити визначення реальних обсягів робіт для виконання при проведенні заходів з поліпшення благоустрою та санітарного стану міста;участь максимальної кількості учасників зазначених заходів; наявність транспорту для вивезення сміття на міський полігон твердих побутових відходів.
У міськвиконкомі створено штаб по проведенню суботників з благоустрою міста. Проведення суботників заплановано на планується 31 березня та 7 квітня поточного року.



Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 683 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты