Четвер, 02.05.2024, 14:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 7 » На порядку денному - нагальні питання
19:50
На порядку денному - нагальні питання
 
12 Міський голова І.Крижановський провів загальну нараду з начальниками управлінь, відділів та секторів міськвиконкому, керівниками організацій, установ та комунальних підприємств міста.   Начальник фінансового управління Іваськів Т.А. проінформувала що надійшло 44 млн. грн. за десять місяців 2011 року, з яких 4 млн. грн за жовтень місяць, кредиторська заборгованість на початок місяця складає 2 млн. 128 тис. грн., непогашена позичка 1 млн. 943 тис. грн., недоотримання може скласти 800-900 тис. грн., дефіцит коштів 4 млн. 071 тис. грн. Філіпенко О.С. заступник начальника УМА та ЖКГ – доповів про укладення договіру на закупівлю робіт за державні кошти по об’єкту «Реконструкція системи теплопостачання приміщень ЗОШ №3 в м. Знам’янка»; замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення м. Знам’янка». Лаптева Л.О., керівник КП «Шляховик» - відзвітувала про постійне виконання робіт по санітарній очистці міста; вивезення сміття з майданчиків та приватного сектору проведення прийому та утилізації відходів на міському звалищі;
Рябовол В.П. – керівник КП «ЗЖЕКи № 1» - прозвітувала про забезпечення приладами опалення мешканців будинків: №34 по вул. Чайковського; №49 по вул. Жовтневій; №87 по вул. Фрунзе.   
12 Рябов О.М. - керівник ЗМВУВКГ – доповів про проведення всіх необхідних заходів щодо реорганізації підприємства. На виконання рішення сесії Знам’янської міської ради від 27 вересня 2011 року: повідомлено у встановлений законом строк орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняте рішення про припинення ЗМВУВКГ в результаті реорганізації шляхом приєднання; у тижневий строк розміщено у засобах масової інформації («Урядовий кур’єр») повідомлення про реорганізацію ЗМВУВКГ та про порядок заявлення кредиторами вимог до нього; письмово повідомлено кожного кредитора персонально про реорганізацію ЗМВУВКГ; здійснюється інші організаційно-правові заходи, пов’язані з реорганізацією ЗМВУВКГ, відповідно до вимог чинного законодавства. В термін до 07.10.2011 року завершена підготовка до роботи в осінньо-зимовий період очисних споруд та КНС міста. Було проведено регламенті роботи з профілактичного та поточного ремонтів обладнання та устаткування насосного обладнання Очисних споруд та КНС. Проект «Правил приймання стічних вод підприємств у комунальну систему міста Знам’янка» в зв’язку з реорганізацією Знам’янського МВУВКГ передано до відповідних служб ОКВП «Дніпро-Кіровоград». Реорганізація підприємства йде належним чином, скорочення штату не передбачається, а навіть планується введення штатних одиниць для цілодобового чергування та покращення якості роботи.Лобов В.Б., керівник «Спецінспекція» - зазначив, що протягом жовтня працівниками відділу «Спецінспекція» проведено рейди з метою перевірки наявності угод на вивезення ТПВі сприяння укладенню угод комунальними підприємствами з приватними підприємцями, державними установами центральної частини міста; передано 2 протоколи до юрвідділу на порушників Правил благоустрою ПП Найденова С.П. та директора Кіровоградського управління спеціалізованої установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" Радченко О.Л., виписано та вручено 88 попереджень порушникам правил благоустрою та санітарного утримання території міста; продовжено контроль адресного господарства центральної та південної частини міста; проведено 3рейди з працівниками СЕС та МРВ УМВС щодо ліквідації стихійного ринку по вул. Привокзальній.2; проведено роботу та надано відповідь в оргвідділ щодо заходів по реалізації критичних зауважень та пропозицій, висловлених під час проведення звітно-виборчих зборів голів квартальних,будинкових комітетів та місцевої громади; ліквідовано малі архітектурні форми (кіоск) біля кафе "Егоїст" та (гараж) в районі КП "Ритуал"; на місцеве радіомовлення та в газету "Знам'янські вісті"підготовлено матеріали інформаційного та профілактичного характеру; надано інформацію про роботу відділу на сайт "Спецінспекція" Знам'янської міської ради.
12 Дегтяр Е.Г., керівник КП «Теплових мереж» - проінформував щодо отримання лімітів ЗКП теплових мереж отримало ліміти на постачання природного газу; здійснення всіх необхідних заходів по стягненню заборгованості шляхом направлення на адресу боржників попереджень, позовних заяв та заяв про видачу виконавчого документу. Протягом року подано 21 заяву на суму 144876,78 грн. Передано до ВДВС 59 на суму 124399,68 грн. Повернуто від ВДВС на адресу ЗКПТМ – 53189,10 грн. Також вживаються заходи по погашенню заборгованості минулих років компанією КАПІТАЛ та повернуто з лютого 2011 року 163112,12 грн.; виконано заповнення внутрішньобудинкових систем теплопостачання водою споживачів від котельні №1 а з 09.10.2011 р. споживачів від котельні № 3; по питанню оголошення мешканців житлових будинків про час заповнення внутрішньобудинкових систем теплопостачання водою було здійснено своєчасно. Качанов І.О. – начальник відділу архітектури та містобудування – доповів що оформлено 100% декларацій про початок виконання будівельних робіт та про готовність об’єкта до експлуатації, фінансування яких в 2011 році здійснюється УМА та ЖКГ за рахунок субвенцій з Державного бюджету та направлено до державного архітектурно-будівельного контролю в Кіровоградській області на реєстрацію; проведено фахову підготовку з земельним відділом, юрвідділом до роботи по розмежуванню земель м. Знам’янка та Знам’янського району, підготовлено перелік спірних об’єктів, проведено нараду під головуванням першого заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації та нараду міського голови з головою Знам’янської районної державної адміністрації; підібрано та спроектовано схему розміщення та генплан соціального центру по вул. Селянській біля кінотеатру «Україна» у м. Знам’янка. За результатами наради всі присутні отримали відповідні доручення, а саме: забезпечення належного обслуговування ( в разі необхідності, пусконалагоджувальні роботи, повірку приладів і обладнання котелень та ін.) всіх міні-котелень міста, в тому числі тих, що вводяться в експлуатацію в 2011 році;постійне контролювання температурного режиму в закладах освіти, проведення заходів щодо максимальної економії газу; узагальнення результатів громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту Генерального плану м. Знам’янка та направлення їх в Український Державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО»;проведення перевірки закладів громадського харчування щодо дотримання санітарно гігієнічних норм з відповідними фахівцями законності торгівлі алкогольними напоями (наявність туалетів та ін.); підготовка до дня визволення Знам’янки, проведення відповідних заходів по школам.
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 834 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты