Четвер, 25.04.2024, 11:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Січень » 17 » На порядку денному - реалізація Закону України «Про громадські об’єднання»
10:04
На порядку денному - реалізація Закону України «Про громадські об’єднання»
 
12         Для тисяч діючих в Україні громадських організацій головною подією законотворчості 2012 року стало прийняття Верховною Радою нового Закону України «Про громадські об'єднання" від 22.03.2012 № 4572-VI, який введений в дію з 1 січня поточного року, і тоді ж втратив чинність діючий Закон «Про об'єднання громадян». Саме питанням реалізації Закону України «Про громадські об’єднання» приділена увага під час наради   керівників міських громадських організацій, що провів міський голова Крижановський Ігор Борисович. Начальник юридичного відділу міськвиконкому Данільченко Юрій Володимирович зупинився на основних положення закону, звернув увагу на нових підходах у реалізації права на свободу об’єднання у громадські організації та громадські спілки, утворення громадського об’єднання. Новий закон докорінно змінив правові та організаційні основи створення, діяльності, припинення громадських об'єднань. Всі діючі громадські організації будуть зобов'язані у п'ятирічний термін привести свої статути та діяльність у відповідність з новим законом.
 
12          Про приведення у відповідність до ст. 157 Податкового кодексу та Закону України «Про громадські об’єднання» статутних документів міських громадських організацій проінформувала лідерів громадських організацій начальник відділу юридичних осіб Знам’янської ОДПІ Григор’єва Людмила Миколаївна.
Головний спеціаліст реєстраційної служби Знам’янського міськрайонного управління юстиції Котляров Анатолій Миколайович розповів про зміни в реєстраційних діях щодо легалізованих громадських організацій, які відбулися в зв’язку з введенням в дію Закону України «Про громадські об’єднання». З 1 січня відповідно до даного закону виконавчий комітет Знам’янської міської ради передав до реєстраційної служби Знам’янського міськрайонного управління юстиції реєстраційні справи зареєстрованих (легалізованих) виконавчим комітетом Знам’янської міської ради громадських організацій. Реєстраційні дії вчиняються реєстраційною службою Знам’янського міськрайонного управління юстиції.
12          Перший заступник міського голови Джулай Володимир Олександрович розповів присутнім про виконання плану соціально-економічного розвитку міста Знам’янки за 2012 рік та перспективи розвитку міста у 2013 році, відповів на численні запитання лідерів громадських організацій.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 681 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты