Середа, 08.05.2024, 11:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 20 » На порядку денному заходи щодо збалансування місцевих бюджетів у 2014 році
17:16
На порядку денному заходи щодо збалансування місцевих бюджетів у 2014 році

 12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський провів нараду за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцького та керівників бюджетних установ.

 Начальник фінансового управління Тетяна Анатоліївна Іваськів ознайомила присутніх із постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 року №65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» і проінформувала про завдання, які витікають із такої постанови для місцевих органів влади. Також обговорювали розпорядження Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014р. №156-р «Про заходи щодо збалансування місцевих бюджетів у 2014 році в процесі їх виконання».

За словами Тетяни Анатоліївни відповідно до рішення Кабінету Міністрів, зокрема, вводиться заборона на придбання автотранспорту (крім автомобілів спецпризначення), мобільних телефонів, ноутбуків, здійснення витрат на обслуговування мобільних телефонів.

Без спеціального дозволу забороняється утворювати нові бюджетні установи, збільшувати чисельність працівників, заповнювати вакантні посади, видавати одноразові грошової винагороди держслужбовцям за сумлінну безперервну працю. При цьому встановлюється обмеження на здійснення відряджень за кордон, використання бюджетних коштів для проведення святкових заходів тощо.

Т.Іваськів відзначила, що, відповідно до постанови, у першу чергу мають фінансуватися захищені статті бюджету (заробітна плата, енергоносії, продукти харчування).

Дано доручення керівникам бюджетних установ розробити та надати пропозиції щодо оптимізації видатків, а також економного та раціонального використання бюджетних коштів.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 892 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты