Неділя, 28.04.2024, 16:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Січень » 31 » На розгляд 37 сесії міської ради було винесено 28 питань порядку денного
15:57
На розгляд 37 сесії міської ради було винесено 28 питань порядку денного
 
12         Тридцять сьома сесія Знам’янської міської ради за традицією розпочалася приємним моментом – міський голова І.Крижановський привітав із ювілеєм депутата міської ради – Сергія Миколайовича Постику.
У роботі сесії взяли участь депутат Кіровоградської обласної ради С.Кліпацький, начальники управлінь і відділів міськвиконкому.
На розгляд 37 сесії міської ради було винесено 28 питань порядку денного. Із них - 1 депутатський запит. Усі запити були підтримані міською радою.
На сесії міської ради депутати затвердили звіт міського голови І.Крижановського про роботу виконавчих органів міської ради за 2012 рік.
Міська рада внесла зміни та доповнення до рішення міської ради від 27.12.2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», здійснивши перерозподіл видатків спеціального фонду міського бюджету, відповідно до розрахунків головних розпорядників.
 
12          З метою здійснення самоврядних повноважень щодо управління майном, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста Знам’янки затверджено перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади міста у розрізі підприємств та установ.
Відповідно до ст.69 Бюджетного Кодексу України, Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» міською радою прийнято рішення про встановлення нормативів відрахування частини чистого прибутку (доходу), отриманого за результатами господарської діяльності в 2013 році підприємствами комунальної власності міста, яка підлягає зарахуванню до місцевого бюджету, у розмірі 15 відсотків від чистого прибутку.
 
12          На пленарному засіданні 37 сесії розглянуто лист в.о.начальника Знам’янської дистанції колії С.О.Шабатіна про прийняття у комунальну власність міста автомобільної дороги та облаштувань під шляхопроводом 303 км по вулиці Дзержинського. Зважаючи на те, що Знам’янською дистанцією колії Одеської залізниці роботи виконано, але не профінансовано в повному обсязі за роботи по капітальному ремонту дорожнього покриття філії «Знам’янський райавтодор», враховуючи, що філія «Знам’янський райавтодор» має заборгованість за оренду асфальтобетонного заводу перед КП «Шляховик» в сумі 50,0 тис.грн., а також враховуючи фінансовий стан КП «Шляховик» за існуючу заборгованість з виплати заробітної плати на підприємстві, утримувати у належному стані частину автомобільної дороги по вул.Дзержинського (від вул.Калініна до вул.Петровського) та облаштування під шляхопроводом 303 км пк10 за рахунок коштів підприємства та коштів, що передбачаються в міському бюджету на ремонт дорожнього покриття чи інших видатків за призначенням не має можливості, тому міська рада відмовила Знам’янській дистанції колії Одеської залізниці у прийнятті в комунальну власність міста Знам’янки частини автомобільної дороги по вул.Дзержинського (від вул.Калініна до вул.Петровського) та облаштування під шляхопроводом 303 км пк10.
Міська рада розглянула хід виконання Міської програми занятості населення за 2012 рік та хід виконання Міської програми поліпшення безпеки, гігієни праці та виробничого середовища.
На сесії міською радою затверджено ряд Програм: економічного і соціального розвитку міста Знам’янки на 2013 рік, соціального захисту населення міста Знам’янки на 2013 рік, реформування та розвитку житлово-комунального господарства м.Знам’янки на 2013-2015 роки.
На сесії депутати затвердили Звернення до Дмитрівської та Петрівської сільських рад про погодження з Дмитрівською та Петрівською сільськими радами включення земельних ділянок до земель міста Знам’янки.




Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 873 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты