Четвер, 02.05.2024, 08:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 5 » На сьогодні моє завдання як голови обласної ради – забезпечити умови для реабілітації поранених
11:41
На сьогодні моє завдання як голови обласної ради – забезпечити умови для реабілітації поранених
        
12
Саме на цьому наголосив голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, відвідавши днями військовослужбовців з Кіровоградщини, які зазнали поранень на Сході України під час виконання військового обов'язку в зоні АТО.

Навідавшись до тяжкопораненого Олега Шлапака, який перебуває на лікуванні в центральній районній лікарні № 4 міста Павлограда Дніпропетровської області, Олександр Чорноіваненко був вражений силою духу бійця, його енергією та, незважаючи на важкі поранення, бажанням й надалі захищати батьківщину.

Цього ж дня голова обласної ради відвідав ще одного нашого земляка, пораненого на Сході України, - Олександра Куприненка, який лікується в Дніпропетровській обласній лікарні імені Мечнікова.

Очільник області порадував героїв гостинцями, побажав їм подальшого повного одужання та подякував за виявлену мужність.

- Це війна, яку не можливо порівняти з війною в Афганістані ні за убивчою силою снарядів, ні за тими важкими й страшними ушкодженнями, що вони спричиняють, - із болем в серці зазначив Олександр Чорноіваненко, побувавши у реанімаційних відділеннях зазначених медичних закладів.

Голова обласної ради висловив подяку всьому медичному персоналу, який днями й ночами опікується пораненими, забезпечує все необхідне для одужання та врятування їх зі "сталевих лап" смерті, не жалкуючи власних сил і здоров'я.

Проте, за словами Олександра Чорноіваненка, важливим моментом і основною метою на сьогодні залишається вирішення питання щодо перевезення військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у Дніпропетровській області, до Кіровоградщини з метою проходження подальшої реабілітації у Кіровоградському обласному госпіталі для інвалідів Вітчизняної війни та обласній лікарні.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 931 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты