Вівторок, 23.04.2024, 12:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 27 » На території південної частини міста Знам’янка почастішали випадки крадіжки телефонного кабелю
09:56
На території південної частини міста Знам’янка почастішали випадки крадіжки телефонного кабелю
     
12
На протязі кількох тижнів до чергової частини Знам’янського міськвідділу міліції надходили повідомлення від керівництва Знам’янського Відділення «Укртелеком» про викрадення кабельної лінії на об’єктах обслуговування, що розташовані на території південної частини міста Знам’янка.

Працівники міліції одразу відреагували на повідомлення та виїхали на місце пригоди для встановлення обставин події.

Під час збору первинного матеріалу з’ясувалося, що невідома особа здійснила крадіжку телефонного кабелю в південній частині міста Знам’янка, на вулицях Челюскіна, вул. Осіпенко, вул. Вокзальна, вул. Дачна, пров. Гвардійський, вул. Будьоного, вул. Московська, вул. Галочкіна, вул. Южна, вул. Дружби. В результаті мешканці вказаних вулиць лишилися без телефонного зв’язку, а «Укртелеком» отримав матеріальні збитки.

Причиною крадіжки телефонних проводів вважається наявність в них міді. Тож, шановні громадяни, голови квартальних комітетів, якщо Вам відома інформація про роботу пунктів прийому металу, або у вас є інформація, яка б сприяла розкриттю вище вказаних крадіжок, негайно повідомляйте про це до міліції за телефоном 102 (зі стаціонарних та мобільних телефонів безкоштовно та цілодобово), або звертайтеся до міліції за адресою: м. Знам’янка, вул. Київська 25.
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 814 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты