Неділя, 05.05.2024, 07:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 6 » На верхніх поверхах – з водою
13:42
На верхніх поверхах – з водою
     
12 Минулого тижня (у середу, 30 квітня) у місті сталася значна (без перебільшення) подія: запрацювала станція підвищеного тиску, яку облаштовано у підвальному приміщенні багатоповерхового будинку по вул.Матросова, 28. Нагадаємо, ще торік в нашій газеті «ЗВ» писали про те, що ОКВП «Дніпро-Кіровоград» розпочало будівництво такого об’єкта. Мета – забезпечити стабільним водопостачанням мешканців верхніх поверхів 22-ох багатоповерхівок центральної частини міста і акцентуємо – від недостатнього водозабезпечення знам’янчани страждали багато років.
- Ми дуже раді, що нарешті цю проблему вдалося вирішити, - наголошує під час урочистого відкриття цього об’єкта міський голова Ігор Крижановський, - і зауважу: у час, коли країна страждає від політичної, економічної розрухи, ми говоримо про створення.

- Проект на будівництво підкачуючої станції був зроблений ще до об’єднання міського водоканалу із обласним, - коментує генеральний директор ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Роман Ілик. – Але цього року передбачено й інші ремонтні роботи у Знам’янці: на насосній станції, на водогоні до міста, буде замінено насос на новий, енергозберігаючий, з частотним регулюванням. Загальна вартість цих двох проектів (будівництво станції підвищеного тиску і заміна обладнання на насосній) – близько 870 тис. грн.
      
12- Зазначу: насоси підвищеного тиску, облаштовані на станції, - найсучасніші, а отже, енергозберігаючі, - роз’яснює секретар міської ради Надія Адамович. – Приміром, зачинено засувку – змінюється й кількість обертів, створюється відповідний тиск подачі води.

- Також на 2014 рік заплановано й реконструкцію головних каналізаційних станцій (що качають стоки на очисні споруди), - додає міський голова. – Кошти задля цього передбачено в бюджеті. Зазначу й інше: об’єднання міських водоканалів Світловодська, Олександрії, Знам’янки мало позитивний ефект. Так, по-перше: для знам’янчан майже вдвічі зменшився тариф на водопостачання; по-друге, гроші, які інвестують у місто, - величезні. Із міського бюджету таких ніколи б не змогли виділити. Особливо приємно відзначити, що міська і обласна влада розуміють важливість вирішення таких ось питань.      
12 Єдине, на чому особливо акцентую увагу знам’янчан, - щоб і мешканці міста відповідально ставилися до питання вчасної сплати за спожиту воду. Керівництво ОКВП «Дніпро-Кіровоград» виконує свої зобов’язання щодо стабільного водопостачання міста Знам’янки.
Такою ж стабільною і добросовісною має бути й сплата за цю послугу населенням!

Світлана КУЛИКОВА
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 998 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты