Субота, 04.05.2024, 00:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 20 » На виїзному прийомі громадян міським головою Крижановським І.Б.
16:55
На виїзному прийомі громадян міським головою Крижановським І.Б.
     
12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів виїзний прийом громадян у трудовому колективі Знам’янської дистанції сигналізації та зв’язку.

Ігор Борисович зустрівся з трудовим колективом дистанції, де проінформував присутніх про соціально-економічну ситуацію у місті, ситуацію, що склалася у міському бюджеті, стан житлово-комунального господарства міста, зокрема, фінансовий стан КП "Знам’янської житлово-експлуатаційної контори №1”, причини ліквідації комунального підприємства «Шляховик» та про стан виконання програми «Центральний регіон - 2015».

Особливу увагу міський голова приділив питанню актуалізації обласної програми «Центральний регіон - 2015», адже громадяни краще знають свої проблеми. Актуалізація дасть можливість отримати додаткову інформацію від громади і тоді буде зрозумілий весь перелік потреб який по можливості буде врахований. Повинен бути чіткий пріоритет орієнтований на першочергові потреби мешканців. Адже коли писалась програма, збирали пропозиції людей часто прості та швидко реалізуємі. Актуалізація дасть перш за все більшу деталізацію, зробить програму ефективнішою. Вона дасть можливість зробити слідуючий крок і прозвітувати про нього перед громадою.

Серед основних питань, що були порушені громадянами в ході прийому були: відновлення зовнішнього освітлення вул. Примакова; будівництво та ремонт об’їзного автошляху та вул. Партизанської; відновлення тротуару центральної частини міста, заключення угод на вивіз сміття; відкриття «гарячої лінії» на базі комунальних підприємств міста; грейдерування вулиць; ремонт ліфту в будинку по вул. Фрунзе, 122 в 6-му під’їзді.

Ігор Борисович запросив присутніх взяти участь в урочистостях, присвячених відзначенню 70-ї річниці з дня визволення міста Знам`янки від фашистських загарбників.

Всі питання, що були порушені під час прийому громадян, взято на контроль, дані відповідні доручення посадовим особам.
Найближчим часом про стан їх виконання всі бажаючі зможуть ознайомитися на сайті Знам’янської міської ради у розділі «Результати розгляду звернень громадян». 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 922 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты