Четвер, 02.05.2024, 01:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 17 » На запитання мешканців міста під час «гарячої лінії» відповідав міський голова Ігор Крижановський
11:11
На запитання мешканців міста під час «гарячої лінії» відповідав міський голова Ігор Крижановський
 
12         Нещодавно в приміщенні редакції газети "Знам’янські вісті” під час "гарячої лінії” на телефонні запитання жителів міста відповідав міський голова Ігор Крижановський

Подковаліхіна Наталя Георгіївна, вул. Радянська, 9


Ще в 2012 році я зверталась до міського голови з приводу стану дороги по вулиці Радянська
(від АТБ до вул. Свердлова) і отримала відповідь, що дорогу відремонтують весною 2013 року. В одному з останніх номерів газети «ЗВ» в.о. начальника управління МА та ЖКГ розповідала, які вулиці внесено в план ремонту на 2012 рік – вул. Радянської там немає. То коли ж її відремонтують?
Найближчим часом будуть виконані роботи по грейдеруванню. Капітальний ремонт дороги виконати немає можливості взв’язку з обмеженістю міського бюджету.

Олена Анатоліївна, пров. Транспортний

До подорожчання послуг з вивезення побутових відходів сміття вивозили працівники ЖЕКу кожного дня. А з квітня, відколи підвищились ціни на цю послугу, стали вивозити 3-2 рази на тиждень. З 9-го по 15-е квітня побутові відходи з контейнерного майданчика не вивозили жодного разу – баки переповнені. Коли буде наведено порядок?
За інформацією начальника КП «ЗЖЕК№1» Дегтярь Е. Г ., побутові відходи вивозяться постійно чотири рази на тиждень. У період з 9 по 15 квітня побутові відходи вивозились 9, 11, 12 та 15 квітня.

Лілія Іванівна, вул. Гагаріна, 9

У скверику по вул. Гагаріна, між будинками № 9 та № 12 восени працювали школярі – назгрібали купи листя, так вони й залишилися на зиму, на них почали складати інше сміття, навіть була пожежа. Все весна, усіх закликають на суботники, а минулорічні купи сміття так і лежать. Коли ж їх вивезуть? До речі, цю територію між будинками поділили між ЖЕКом і Шляховиком. ЖЕК прибирає, а Шляховик ні.
За інформацією начальника КП «ЗЖЕК№1» Дегтярь Е. Г., прибудинкова територія біля будинку Гагаріна, 9 прибирається постійно. Мешканці будинку Гагаріна, 12 взагалі не сплачують за прибудинкову територію. Стихійні звалища, утворені мешканцями прилеглих будинків, прибираються КП «Шляховик». Взв’язку із настанням несприятливих погодних умов, ці купи сміття не були ліквідовані. Заходи по прибиранню сміття будуть проведені найближчим часом.

Йосип Йосипович

Чи буде змонтовано підкачуючу станцію у центрі міста, як обіцяли?
У планах розвитку в центрі міста ОКВП «Дніпро-Кіровоград» по вул. Матросова, 28 заплановано проект «Реконструкція системи водопостачання м. Знам’янки з застосуванням енергозберігаючих технологій за № 37231876-2012/2пч/2-НА від 04.07.2012 року». Було розроблено кошторисну документацію, яка проходить державну експертизу. Будівельні роботи згідно проекту будуть розпочаті після завершення експертизи.

Серафима Василівна

Коли завершать будівництво об’їзного автошляху?
Будівництво об’їзного шляху в обхід м. Знам’янка здійснюється за рахунок державного бюджету. Виконавчий комітет Знам’янської міської ради не є розпорядником та одержувачем коштів. На сьогоднішній день Кабінетом Міністрів України вирішено питання відведення земельної ділянки, на якій розташований лісовий масив, Кіровоградській службі автомобільних доріг і вже відновлено роботи по будівництву об’їзного автомобільного шляху. Будівництво заплановано завершити до кінця 2013 року.

Іван Кирилович, Фрунзе, 122

Коли буде засипано яму на в’їзді у двір?
Роботи по засипці ями щебеневою сумішшю на в’їзді у двір по вул. Фрунзе, 122 були проведені 30 квітня.

Мілашевич Валентина Гаврилівна,

вул. Ульянівська – не горить вуличне освітлення біля будинків 65, 67, 69
після заміни стовпів зняли дроти – немає проводового радіо. Чи буде відновлено?
По вул. Ульяновська проводиться реконструкція мереж РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго». Після завершення робіт по реконструкції будуть розпочаті роботи по відновленню зовнішнього освітлення.

Іван Кирилович

Чому не виконується рішення про укладання нових договорів з ЖЕКом, згідно з новими тарифами.
За інформацією начальника КП «ЗЖЕК№1» Дегтярь Е. Г., роботи по укладанню договорів з квартиронаймачами продовжуються.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 791 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты