Субота, 27.04.2024, 15:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Травень » 31 » На засіданні комісії
09:51
На засіданні комісії

                 Відбулося засідання    міської  комісії  з  питань  забезпечення  своєчасності  і  повноти  сплати  податків  та  погашення  заборгованості  із виплати  заробітної  плати, пенсій   та  інших  соціальних  виплат . У роботі комісії взяв участь  міський голова І.Крижановський. Вів засідання комісії перший заступник міського голови В.Джулай.  Крім членів комісії , були також запрошені О.Нікітченко -  помічник Знам’янського міжрайонного  прокурора; Л.Дівель  -  начальник  Головного управління статистики; О.Чеченіна - начальник управління виконавчої дирекції Фонду                                                                                                                     соціального страхування від нещасних випадків  на виробництві та професійних захворювань.

               На розгляд комісії  винесено п`ять питань, зокрема,  про стан заборгованості із виплати заробітної плати ; про дотримання середнього розміру  заробітної плати на рівні мінімального ; про стан заборгованості із сплати внесків до ПФУ ; про доручення заступника голови ОДА Серпокрилова В.М. від 02.03.2011року №26-65/5 щодо погашення заборгованості перед Пенсійним фондом України  та про стан заборгованості із сплати податків до ОДПІ .                                                                 

           Перший заступник  міського голови В.Джулай ознайомив присутніх  із  статистичними  та оперативними даними  по заборгованості із виплати заробітної плати. Він також запропонував голові правління ВАТ ”Завод ”Пуансон” О.Лепетко звернутися до керівництва заводу „Богдан” від імені заступника голови ОДА В.Серпокрилова  щодо  вирішення питання проплати за виконані замовлення, про те, що виконавчий комітет вживатиме  заходів щодо розрахунку з КП ”Шляховик” за виконані послуги. В.Джулай  зробив наголос на тому, що основне завдання  міської влади стабілізувати роботу та скоротити видатки на комунальних підприємствах міста.

Переглядів: 741 | Додав: Moder | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты