Четвер, 28.03.2024, 16:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 10 » На засіданні виконавчого комітету
16:39
На засіданні виконавчого комітету
12
Міський голова Філіпенко Сергій Іванович 09 листопада провів чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 20 проектів рішень. Затверджено 19. 

Виконавчим комітетом прийнято 6 рішень з питань соціального захисту дітей, їх житлових та майнових права, а саме:  малолітніх дітей влаштовано до дитячого будинку сімейного типу, змінено статус неповнолітнім дітям, позбавленим батьківського  піклування та надані дозволи батькам на дарування житлової квартири та житлового будинку, право користування в якій належить малолітнім  дитям. 

На квартирний облік в позачергову чергу інвалідів війни та членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради поставлено дочку загиблого учасника бойових дій, учасника антитерористичної операції та в позачергову чергу квартирного обліку виконавчого комітету Знам’янської міської ради поставлено трьох  дітей, позбавлених батьківського піклування.

Заслухано звіт про роботу відділу ведення Державного реєстру виборців  Знам’янської міської ради за 9 місяців 2017 року та звіт за результатами державного фінансового аудиту виконання бюджету м.Знам’янка та ревізій фінансово-господарської діяльності управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради.

Погоджені Положення про Знам’янський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в новій редакції,  рішення «Про   хід  виконання міської  цільової програми  протидії поширенню наркоманії і злочинності,  пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, на  2016-2018 роки в 2017 році» та Програму економічного і соціального розвитку міста Знам'янка на 2018 рік.

Надано дозволи:приватному підприємству "Продюсерський центр " Гастролі в Україні" розміщення та проведення гастрольних заходів циркової програми цирку "Кобзов"  з  9.11.2017 р. по 03.12.2017 р. на  площі Героїв  Майдану за умови дотримання зоогігієнічних, ветеринарно-санітарних норм і правил, установлених для утримання тварин та норм Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження»; ФОП Бузиле О. К. на укладення договору оренди частини приміщення міського Палацу культури з для проведення з 11 по  21 листопада  2017 року виставки-продажу промислових товарів з 09.00 до 19.00 год.

12
Цього ж дня міський голова Філіпенко Сергій Іванович 09 листопада провів позачергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено один проект рішення. Виконавчим комітетом надано дозвіл ФОП Кобелєву О.В. для проведення 24 – 26  листопада  2017 року виставки «Дім приматів», з 10.00 до 19.00 год., за умови дотримання зоогігієнічних, ветеринарно-санітарних норм і правил, установлених для утримання тварин та норм Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження».
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 823 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты