Четвер, 25.04.2024, 20:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 20 » На засіданні виконавчого комітету
16:33
На засіданні виконавчого комітету
Безкоштовне харчування дітей початкових класів, хід ремонтних робіт у місті, підготовка до святкування 150-річчя з дня заснування нашого міста – про це йшла мова на черговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 18.10.2017 року під головуванням міського голови С.Філіпенка.  Тож, про все по черзі.
Головними напрямками роботи відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Знам’янської міської ради є – багатодітні сім’ї, талановиті родини, розвиток молодіжного спорту, охорона здоров’я. Звітуючи про роботу відділу, начальник відділу Руслана Ладожинська навела такі цікаві дані: на обліку у відділі перебуває зараз 218 багатодітних сімей, у яких виховуються 727 дітей. За сприяння відділу знам’янські спортсмени цього року взяли участь у 42 змаганнях всеукраїнського, обласного, міського рівнів із 16 видів спорту. За підсумками 9 місяців цього року за спортивними досягненнями Знам’янка займає друге місце в області. На засіданні виконавчого комітету було затверджено звіт  про роботу відділу за 9 місяців  2017 року і заслухано план роботи на наступний рік, затверджено й проект рішення «Про хід виконання «Міської програми по оздоровленню і відпочинку дітей на 2014- 2017 роки».
На засіданні затверджено проект рішення «Про заходи щодо організаційної роботи по складанню проекту міського бюджету м. Знам’янки на 2018 рік та його прогнозу на 2019-2020 роки. Заступник начальника фінансового управління О.Лепетко розповідала:  
- Робота над формуванням  міського бюджету на рік наступний почалася ще місяць тому. Після того, як було затверджено у першому читанні проект державного бюджету на 2018 рік, спеціалісти міського фінансового управління почали обраховувати приблизні показники надходжень до міського бюджету. Якщо не буде внесено змін до проекту держбюджету, то рік 2018-й буде для нашого міста складним. Тільки реверсна дотація (кошти, що вилучаються із міського бюджету до державного) збільшиться з 13 мільйонів гривень у цьому році  до  понад 28 мільйонів у 2018-му. Збільшаться й видатки міського бюджету на надання пільг окремим категоріям громадян.  Якщо у поточному році за рахунок коштів міського бюджету компенсувалися виплати на пільговий проїзд автомобільним та залізничним транспортом, видатки на надання інших гарантованих державою пільг (з послуг зв’язку, разовий проїзд, капітальний ремонт житла інвалідів), то, відповідно до проекту державного бюджету, у 2018 році за рахунок місцевих бюджетів надаватимуться пільги й на оплату житлово – комунальних послуг. Недостатньою буде більше як на чотири мільйони гривень й субвенція на заробітну плату педагогічним працівникам закладів освіти.
На засіданні виконавчого комітету було затверджено проект рішення «Про збільшення вартості харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста». Із 23 жовтня харчування учнів 1-4 класів, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених сімей та дітей, батьки яких є учасниками АТО, у середньому становитиме в день на одну дитину 12 грн. Нагадаємо, за відповідним рішенням виконкому від 2 лютого ц.р. вартість харчування становила в день на одну дитину 9 грн.
Рішенням виконавчого комітету були затверджені проекти рішень «Про погодження Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у м. Знам’янка на 2018 рік», «Про проведення безоплатного капітального ремонту житла» (за затвердженим списком інвалідів війни 3 групи), «Про затвердження складу постійно діючої комісії для проведення обстежень стану зелених насаджень міста».
Було заслухано стан виконання протокольних доручень, які стосувалися ремонтних робіт по бібліотеці та краєзнавчому музею, перевірки утеплення підвальних приміщень житлового фонду та інші. Більшість доручень виконано, розгляд деяких перенесено на наступне засідання виконкому.
У різному член виконавчого комітету Ганна Бабійчук звернулась із проханням, щоб адміністрація ВКГ ОКВП «Дніпро - Кіровоград роз’яснювала населенню через ЗМІ, які роботи ведуться для того, щоб питна вода була якісною. Оскільки по багатоповерховим будинкам ходять невідомі особи, пропонуючи людям облаштовувати фільтри для очищення води. Як запевнив начальник ВКГ ОКВП «Дніпро - Кіровоград» О.Рябов питна вода в місті якісна, моніторинг її якості проводиться щоденно. Член виконкому Анатолій Черевко запропонував (його пропозицію було підтримано) вже від сьогодні розпочинати заходи з підготовки святкування 150-ї річниці з дня заснування нашого міста, щоб була можливість своєчасно звернутися із відповідним листом до Верховної Ради  стосовно виділення місту для цього фінансової допомоги.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 828 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты