Субота, 04.05.2024, 15:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 2 » На Знам’янщині розпочав роботу Центр адміністративних послуг
09:53
На Знам’янщині розпочав роботу Центр адміністративних послуг
 
12 Одним з ключових завдань 2013 року, визначених Президентом України В.Ф.Януковичем є створення зручних та доступних умов для отримання громадянами та суб’єктами господарювання якісних адміністративних послуг.
Задля виконання зазначеного завдання, згідно із Національним планом дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ, 1 липня розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг у місті Знам’янка, який знаходиться за адресою: м.Знам'янка, вул. Жовтнева, 19 (приміщення міськвиконкому, каб.№7; тел. 7-43-00)  
Відтепер знам’янчанам не потрібно звертатися до великої кількості установ і організацій, розташованих у різних куточках міста, що ведуть прийом в обмежені дні та час.
В одному місці у заявника приймуть заяву і в цьому ж місці він зможе отримати всі необхідні документи.
«Міська влада докладає максимум зусиль, аби мешканці Знам’янщини отримували своєчасні та якісні адміністративні послуги», – наголосив міський голова Ігор Борисович Крижановський.
За його словами, перелік питань, з якими працює центр досить широкий, зокрема компенсаційні виплати постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС, оформлення та виплата субсидій, державної допомоги, соціальний захист інвалідів та ветеранів, легалізація та реєстрація громадських організацій тощо.
На переконання Ігоря Борисовича , робота цієї установи сприятиме налагодженню ефективної взаємодії органів влади з жителями міста, забезпечить функціонування постійно діючої системи інформаційного забезпечення знам’янчан, дозволить максимально спростити організацію і технологію надання адміністративних послуг в місті.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 841 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты