Четвер, 02.05.2024, 19:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 18 » На Знам’янщині складено графік відключення світла
11:34
На Знам’янщині складено графік відключення світла
 
12
У зв’язку з порушенням балансу між виробництвом і споживанням електричної потужності та її дефіцитом в об’єднаній енергетичній системі України і її окремих частинах та з метою запобігання аварійних ситуацій, 23 вересня 2014 року, за командою диспетчера центральної енергетичної системи України, було введено графіки аварійних відключень (обмеження до заданої потужності). 

У свою чергу, відповідно до численних звернень мешканців міста та для уникнення небажаних аварійних ситуацій в місті, міський голова Ігор Борисович Крижановський провів робочу зустріч з керівником Знам'янського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго»  О. Ковбасюком.за наслідками якої міським головою було дане доручення щодо розроблення орієнтовного графіка  аварійних відключень споживачів електроенергії по місту Знам’янка та смт Знам’янка Друга.

Так, відповідно до даного доручення, Знам'янським РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго»  (нач. О. Ковбасюк) було розроблено і представлено на сесії міської ради детальний орієнтовний графік обмеження споживання електроенергії, відповідно до якого мікрорайони міста поділили на декілька черг (з 8:00 до 10:00, з 10:00 до 12:00, з 12:00 до 14:00 тощо). Таким чином, кожний сектор відключають на дві години кілька разів на день. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1195 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты