Субота, 20.04.2024, 13:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 23 » Надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням доходів сім’ї з 01.07.2015 року
14:18
Надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням доходів сім’ї з 01.07.2015 року
12
Законом України від 28.12.2014 року № 76-VIII «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» внесені зміни до деяких Законів України в частині надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням доходів сім’ї.

На виконання цього закону прийнята постанова Кабінету Міністрів України від 04 червня 2015 року №389 «Про затвердження Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї», яка набирає чинності з 01 липня 2015 року. 

З 1 липня 2015 року пільги на оплату житлово-комунальних послуг, послуг зв’язку, на придбання твердого палива та скрапленого газу окремим категоріям пільговиків надаватимуться з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї.
  Це стосується пільговиків, які мають пільгові статуси:

- звільнені зі служби за віком, хворобою або вислугою років працівники міліції, особи начальницького складу податкової міліції, особи рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої системи;
- діти (до досягнення повноліття) працівників міліції;
- особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесені до категорії 3;
- дружини (чоловіки) померлих громадян з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, віднесених до категорії 3, смерть яких пов’язана з Чорнобильською катастрофою;
- учасники війни;
- особи, на яких поширюється чинність цього Закону (члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни);
- пенсіонери, які раніше працювали педагогічними, медичними і фармацевтичними працівниками, у бібліотеках у сільській місцевості та селищах міського типу і проживають у них;
- багатодітні сім’ї;
- дитячі будинки сімейного типу;
- прийомні сім’ї;
- діти війни.
  Починаючи з 01.07.2015 року, пільги будуть надаватися за умови, якщо середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищував величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу. З 01.01.2015 року податкова соціальна пільга становить 1710 гривень.
  До членів сім’ї пільговика при наданні пільг належать особи, на яких згідно із законодавчими актами, поширюються пільги: дружина (чоловік); їхні неповнолітні діти (до 18 років); неодружені повнолітні діти, визнані інвалідами з дитинства 1 та 2 групи або інвалідами 1 групи; непрацездатні батьки; особа, яка знаходиться під опікою або піклуванням пільговика та проживає разом з ним.
  У випадку, коли середньомісячний дохід сім’ї в розрахунку на одну особу не перевищує величину доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу ( 1710 грн.), пільговик має право на отримання пільг протягом шести місяців з місяця визначення відповідного права. 

   Інвалідам війни, учасникам бойових дій, „чорнобильцям" 1 та 2 категорії, ветеранам військової служби, МВС, їх вдовам, пільги, як і раніше будуть надаватися без урахування доходів.
За більш детальною інформацією звертатись до відділу персоніфікованого обліку управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому за адресою: м. Знам’янка, вул. Глібка, 28, кабінет 9, тел. 2-20-45.

                          Начальник управління                                                   А.Волошина
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 920 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты