Четвер, 28.03.2024, 17:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 7 » Нагородження переможців. Конкурс завершено.
14:54
Нагородження переможців. Конкурс завершено.
На виконання рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 27.07.2017 року «Про затвердження результатів міського огляду - конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору"  перший заступник міського голови В.Загородня та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік завітали до переможців, призерів та учасників цьогорічного Конкурсу, привітали та вручили Сертифікати на виконання робіт.
У номінації "Краща вулиця" сертифікати на виконання
 робіт на суму 25,0 тис. грн. та 20 тис. грн.. за зайняте вулицями ім. Соломії Крушельницької та Миру І й ІІ місця було вручено відповідно головам квартального комітету Наталії Аркавенко та Ользі Кудлай.
У номінації "Кращий багатоповерховий будинок" сертифікати на виконання робіт на суму 25,0 тис.грн., 20 тис.грн. та 10 тис.грн. відповідно, за зайняте І, ІІ та ІІІ місця  було вручено:
- секретарю житлового будинку по вулиці Привокзальній,4 Анатолію Міхно;
- голові будинкового комітету №14, до складу якого входить житловий будинок по вул. Партизанській,11, Олександру Хирсі;
- голові будинкового комітету №8, до складу якого входить  житловий будинок №6/8 по вулиці Братів Лисенків, Наталії Івановій.
У номінації "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" сертифікати на виконання робіт на суму 25,0 тис. грн., 20 тис. грн. за зайняті І, ІІ місця, та по 7,5 тис. грн. відповідно за отримане  ІІІ місце  було вручено:
- голові ОСББ «Світанок-Знам’янка» по вул. Гагаріна,8 Володимиру Мовчану;
- голові  ОСББ «Співоче» по вул. Привокзальній,9 Аллі Павленко;
- голові ОСББ «Мрія» по вул. Павлова,2 Ларисі Ківерник та голові ОСББ «Знам’янське» по вул. Калиновій, 113-а Василю Безаю.
Перший заступник міського голови Валентина Григорівна Загородня, вітаючи мешканців вулиць та будинків, відзначила, що тільки спільними зусиллями можливе покращення благоустрою міста, а проведення Конкурсу є одним із факторів розвитку і підтримки ініціативи жителів по належному утриманню багатоповерхових будинків, прибудинкових територій та вулиць за місцем проживання.
Фінансування робіт переможцям та призерам міського огляду-конкурсу  на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" в кожній номінації, визначення виконавців робіт, за погодженням видів робіт із представниками переможців та призерів, буде здійснюватися управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради (нач. М.Нікітін).


Секретар комісії з проведення Конкурсу
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 823 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты