Понеділок, 22.07.2024, 15:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 140
Гостей: 140
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 19 » Найбільший скарб країни – це її люди. Яким виросте молоде покоління, такою буде наша держава
17:31
Найбільший скарб країни – це її люди. Яким виросте молоде покоління, такою буде наша держава
    
12
У час, коли сонце шле свої промені, осяюваючи щасливі, привітні усмішки... Коли сади одягнулись у золотаве вбрання...Коли навколо квітнуть хризантеми...Коли яскраві усмішки дарує нам, останнє жовте листячко… І осінь крокує впевненою ходою, наближаючи всіх до зимової пори. Природа надихає нас на творчість.

В Знам’янському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся міський фестиваль мистецтв «Країна дитячих талантів», в якому брали участь учні шкіл міста і смт Знам’янка. Всі вони зібралися, щоб вшанувати мистецтво, показати свій талант і здивувати журі своїми вміннями.
     
12
Мета фестивалю – виявити, розкрити, допомогти та посприяти розвитку талантів у наших дітей, надати їм можливість проявити свою індивідуальність, краще пізнати себе та перейняти досвід у інших. 

На свято завітали й поважні гості – міський голова Ігор Борисович Крижановський, представники міського відділу освіти : начальник відділу освіти Попова Наталія Олександрівна, головний спеціаліст відділу освіти Мурга Володимир Миколайович, які привітали юних майстрів , побажали їм творчого натхнення та не зупинятися на досягнутому, а розвивати свої здібності.

«Сфера позашкільної освіти перебуває на важливому етапі свого розвитку. Це підтверджується тим, що за ініціативи Президента України 2013 рік проголошено Роком дитячої творчості, який проводиться з метою сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення потреб для їх творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, виявлення і підтримки талановитих та обдарованих дітей, організації змістовного дозвілля, вдосконалення виховної роботи та розбудови системи позашкільної освіти» - зазначає у своєму виступі міський голова Ігор Борисович Крижановський.
    
12
 «Найбільший скарб країни – це її люди. Яким виросте молоде покоління, такою буде наша держава» - на цьому акцентує увагу у своєму виступі Наталія Олександрівна та додає, що розвиток талантів і обдарувань учнівської молоді, підвищення рівня охоплення дітей позашкільною освітою – серед нових соціальних ініціатив Президента України В.Януковича «Діти – майбутнє України». Також під час фестивалю було організовано майстер-класи з образотворчого та  декоративно-ужиткового мистецтва.

Юні умільці не лише показали найкращі роботи , а й неоціненний скарб — любов до образотворчого мистецтва. А ще — доброзичливість, бажання творити, дарувати одне одному мить насолоди від спілкування. Відомо, що творчість — найвища форма активності та самостійності в діяльності людини.

В цей день 33 учасника свята презентували власні вироби в трьох номінаціях: образотворче мистецтво; декоративно-ужиткове мистецтво; фотомистецтво.

Серед розмаїття творчих робіт були і вишиванки, і роботи з бісеру, солоного тіста, оригамі, і малюнки, виконані в різних техніках, і фотографії.
Дуже важко було членам журі оцінити яскраві творчі роботи учасників фестивалю. Але переможців визначено.

За підсумками журі в номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво» Дьячкова Катерина, Корінний Едуард, Щава Кристина Шакова Анастасія та Васюра Анастасія посіли почесне І місце. Конфедератенко Кирило та Шевченко Людмила – на ІІ місці.
Кращими в номінації «Образотворче мистецтво» стали: Красіловська Вікторія, Лук’янченко Дар’я, Ніколаєва Марина та Дементієнко Тетяна – І місце. ІІ місце посіла Фрайнд Дарія.

В номінації «Фотомистецтво» на І місці – Черкас Ірина, ІІ місце – у Васильєвої Юлії, а на ІІІ – Красіловська Вікторія.

Фестиваль мистецтв «Країна дитячих талантів» став підтвердженням талановитості школярів Знам’янщини , проявом дитячої фантазії, яка у купі з умілими руками , бажанням, створила неперевершені роботи та подарувала незабутні враження.

«На кожному кроці ми бачимо спалахи дитячих талантів, вправних і впевнених, боязких і сором’язливих, але кожному з них ми маємо приділяти увагу. Тож нехай усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть, а дорослі завжди будуть їх підтримувати і в усьому допомагати. І на мистецькому Олімпі кожного року з’являтимуться нові яскраві зірочки, які сяятимуть ще видовишніше! А щороку вінок дитячих мрій, сподівань і побажань уквітчуватиметься все новими й новими різнобарвними стрічками обдарованої юні» - саме такими слова завершив фестиваль міський голова, зазначаючи , що саме акцентування уваги на необхідності впровадження нових напрямів позашкільної виховної роботи з урахуванням інтересів дітей та підлітків , сприяння організації змістовного дозвілля дітей на сьогодні є пріоритетом Глави держави.
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1241 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты