Понеділок, 22.07.2024, 12:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 8 » Найкраща нагорода для нас – усмішки та радість дітей
17:59
Найкраща нагорода для нас – усмішки та радість дітей
 
12
Є події, які на перший погляд не мають особливого значення. Та якщо вдуматися, їх важливість стає зрозуміла кожному. 

Дитячий сміх, веселий гомін та щасливі обличчя батьків - усе це тепер можна спостерігати поблизу житлових будинків на території загальноосвітньої школи № 3, де 1 червня 2015 року в Міжнародний День захисту дітей відбулося відкриття нового дитячого майданчика.

Тут урочисто презентували кілька споруд для дозвілля та розвитку наймолодших знам’янчан, які складаються з різноманітних ігрових елементів – комплексу «Замок», гойдалки-балансира, каруселі та гойдалки на металевих стійках.

– Сьогодні відбулася прекрасна подія – маленькі мешканці привокзального мікрорайону отримали новий дитячий майданчик. Найкраща нагорода для нас – усмішки та радість дітей, – сказав міський голова Ігор Борисович Крижановський, вітаючи присутніх на урочистому відкритті майданчика. – Нам дуже хотілося зробити такий подарунок маленьким мешканцям району саме на це свято. Ми вдячні всім, хто підтримав це починання. 
 
12
На завершення міський голова додав, що це подарунок для малечі до Дня захисту дітей від міської влади. Гра на такому майданчику дає силу, здоров'я, спритність – це активний рух, який так необхідний сучасним дітям.
Нагадаємо, що дитячий майданчик був встановлений на прохання мешканців мікрорайону до міського голови Ігоря Борисовича Крижановського, який не залишився осторонь порушеного питання, зустрівся з мешканцями мікрорайону, оглянув запропоноване місце встановлення. Були враховані побажання мешканців щодо освітлення, облаштування, розташування. 

Сам дитячий майданчик було замовлено та придбано УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради  за рахунок коштів міського бюджету. Роботи по його встановленню виконані комунальним підприємством «Знам’янська ЖЕК №1» під керівництвом заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцького А.А. Голова Знам’янської міської організації партії «Єдність», депутат міської ради Савельєв І.М. вирішив питання по встановленню лавочок, освітленню майданчика та фейєрверку. Знам’янська міська організація Партії «Відродження» під головуванням Матвієнка В.В. встановили пісочницю, завезли пісок, святково прикрасили територію. Керівники даних парторганізацій пригощали дітлахів морозивом та солодощами, а також придбали подарунки та сюрпризи для малечі.

Батьки малюків організували ярмарок-продаж солодощів, кошти з якого планують втратити на придбання додаткових гойдалок.

Яскравий, різнокольоровий майданчик одразу ж полюбився малечі з навколишніх будинків, яка з цікавістю і нетерпінням споглядала як він монтується. 

На відкриття завітало чимало жителів. Усі раділи, що їхній мікрорайон поповнився новими сучасними спорудами. Мешканці міста подякували міській владі та очільникам міських парторганізацій за турботу про малюків, висловили пропозиції щодо благоустрою масиву. А найбільшим свідченням радості були щирі посмішки дітвори, яка одразу ж випробувала ігрові конструкції.

Кажуть, що дитинство – це найщасливіша пора нашого життя. Саме тому міська рада покладає багато зусиль, щоб діти нашого міста росли в турботі. Діти повинні зростати в атмосфері безмежної любові та турботи як з боку батьків, так і з боку влади.

Також до Міжнародного Дня захисту дітей у міському парку відпочинку за кошти міського бюджету придбано та встановлено додаткові конструкції, а саме: карусель, гойдалку - балансир, гойдалку - підвісну .

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 973 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.6/10

Кировоград: новости и сайты