Четвер, 02.05.2024, 12:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 1 » Напередодні 145-ти річчя Дня міста Знам'янка
17:47
Напередодні 145-ти річчя Дня міста Знам'янка
      
12
Напередодні відзначення 145-ти річчя Дня міста Знам'янка, міський голова І. Крижановський, як голова організаційного комітету щорічного міського огляду – конкурсу "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще ОСББ", разом із керуючою справами Л. Меренковою здійснили церемонію нагородження переможців та призерів конкурсу.

Організаторів конкурсу зустрічали голови ОСББ, секретарі багатоповерхових будинків, голови квартальних комітетів та мешканці, які брали участь у благоустрої будинків та вулиць. Міський голова вручив сертифікати на отримання коштів переможцям та подякував присутнім за активну життєву позицію та небайдужість до рідного будинку, вулиці і цілого міста. І. Крижановський зазначив, що головною метою конкурсу є підвищення благоустрою міста, розвиток і підтримка ініціативи жителів, які беруть активну участь у роботі з належного утримання багатоповерхових будинків, прибудинкових територій та вулиць за місцем їх проживання.

Саме тому, члени організаційного комітету ретельно звертали увагу на всі показники, які були зазначені у оціночних листах. Підтримуючи сьогодні сподівання та наміри мешканців житлових будинків, прагнення до покращення благоустрою багатоповерхових будинків та вулиць, у майбутньому наше місто може стати кращим, адже ініціативні та відповідальні жителі нашого міста є прикладом для інших знам'янчан, які стануть учасниками огляду – конкурсу наступного року.
       
12
Міський голова І. Крижановський звернув увагу на те, що сьогодні наше місто, як і вся Україна переживає не легкі часи. Відсутність коштів, критична ситуація на сході України, важкий зимовий період, який ми маємо пережити – це те, що має всіх нас об'єднати з метою пройти крізь труднощі, пліч-о-пліч, та вистояти. Кожен будинок та вулиця – це родина, де всі члени мають вносити свій вклад у щастя своєї сім'ї та бути основою нашого суспільства. 

У рамках відзначення 145 – ти річчя з Дня народження м. Знам'янка, міський голова особисто запросив мешканців міста на святкові заходи, що відбудуться 3 серпня у міському парку відпочинку. Враховуючи складну ситуацію у країні, те що знам'янчани у складі збройних сил України беруть участь у бойових діях, відзначення Дня міста цьогоріч не буде гучним. Наразі, за підтримки спонсорів та небайдужих мешканців нашого міста, міська влада підготувала святкові заходи для малечі та людей літнього віку. Також, підтримуючи щорічну традицію, цього ж дня, заплановано святкове богослужіння за Україну та український народ, яке відбудеться о 10.00 год. біля ікони «Знамення Богородиці» в Українській Православній Церкві Преподобного Сергія Радонезького по вул.Трудовій, 7.

Запрошуємо всіх знам'янчан на святкові заходи. Саме у ці дні, коли український народ переживає труднощі, ми маємо бути разом, об'єднані духом віри, підтримки та перемоги.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 839 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты