Середа, 01.05.2024, 01:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Червень » 21 » Напередодні 26-ої сесії Знам'янської міської ради шостого скликання
10:24
Напередодні 26-ої сесії Знам'янської міської ради шостого скликання
 
12         У ході підготовки до 26 сесії міської ради шостого скликання 21 червня під головуванням голови комісії з питань житлово-комунального господарства і охорони навколишнього природного середовища Качанова Ігоря Олексійовича відбулися засідання постійних комісій з питань житлово-комунального господарства і охорони навколишнього природного середовища та з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол.О.Смик).
 
12          У роботі комісій взяли участь: секретар міської ради А.Тесленко, перший заступник міського голови В.Джулай, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, начальник фінансового управління Т.Іваськів. Депутати обговорили питання, які вносяться на розгляд сесії, зокрема «Про внесення змін до рішення міської ради від 29.12.11р. №458 «Про міський бюджет на 2012 рік», «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.04.2012р. №555 «Про міський бюджет на 2012 рік за програмно-цільовим методом», «Про затвердження Положення про порядок провадження внутрішньої торгівлі та надання послуг на території м.Знам’янка», «Про передачу на баланс транспортних засобів комунального підприємства «ЗЖЕК №1» до ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», «Про затвердження переліку основних засобів Знам’янського комунального підприємства теплових мереж», «Про внесення змін до Положення про центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», а також розглянули питання сфери регулювання земельних відносин в які були внесені зміни та доповнення.
Депутати плідно попрацювали і уважно розглянули всі питання порядку денного. По закінченню розгляду питань присутні рекомендували дані питання винести для затвердження на 26 сесію міської ради.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 721 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты