Середа, 01.05.2024, 19:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 7 » Напередодні 41 сесії міської ради шостого скликання
16:42
Напередодні 41 сесії міської ради шостого скликання
 
12         У ході підготовки до 41 сесії міської ради шостого скликання 7 травня поточного року під головуванням голови комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Л.Суслова відбулися засідання постійних комісій: з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол. В.Сиромятніков), з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол. І.Качанов), з питань споживчого рику, підприємництва та правової політики (гол. О.Антоненко) та з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол. О.Смик).
У роботі комісій взяли участь: керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, заступник начальника фінансового управління О.Лепетко, начальник відділу культури та туризму С.Бабаєва, начальник управління МА та ЖКГ Л.Лаптєва.
Депутати обговорили питання, які вносяться на розгляд сесії, зокрема: «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», звіт про виконання міського бюджету за 1 квартал 2013 року, «Про внесення змін та доповнень до Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти на 2011-2015 роки», «Про затвердження Міської програми «Центральний регіон – 2015» у новій редакції, «Про внесення змін до схеми дислокації дорожніх знаків по м.Знам’янка, затверджена рішенням міської ради від 31.03.2009р. №924 «Про організацію дорожнього руху по місту Знам’янка».
На засіданні також було розглянуто питання «Про хід виконання Міської програми з профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності серед неповнолітніх на період до 2015 року» та хід виконання Комплексної програми реконструкції мереж зовнішнього освітлення міста Знам’янки на 2011-2015 роки.
Крім цього, постійні комісії розглянули хід виконання Міської програми збереження історичної пам’яті про Перемогу у Великій Вітчизняній війні на 2011-2020 роки.
А також, розглянули питання сфери регулювання земельних відносин, до яких були внесені доповнення.
При обговоренні проектів рішень депутатами було внесено до порядку денного проект рішення «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка».

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 785 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты