Середа, 01.05.2024, 18:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 30 » Напередодні 42 сесії Знам'янської міської ради шостого скликання
16:43
Напередодні 42 сесії Знам'янської міської ради шостого скликання
 
12         З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 42 сесії Знам’янської міської ради, 30 травня поточного року під головуванням голови постійної комісії І.Качанова відбулися засідання постійних комісій з питань землекористування та будівництва; освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення; споживчого ринку, підприємництва та правової політики; житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища, на яких розглянуто 20 проектів рішень.
У роботі комісій взяли участь: міський голова І.Крижановський, секретар міської ради А.Тесленко, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, начальник юридичного відділу Ю.Данільченко, начальник фінансового управління Т.Іваськів та начальник відділу земельних питань А.Грицюк.
12         Депутати обговорили питання, які вносяться на розгляд сесії, зокрема «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», «Про внесення змін до рішення міської ради від 18.02.2011р. №132 «Про створення позашкільних навчальних закладів нового типу відповідно профілю при відділі освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради» та «Про затвердження генерального проекту генерального плану міста Знам’янки Кіровоградської області».
На засіданні також було розглянуто ряд питань, що стосувались комунального майна зокрема, «Про внесення змін до Програми благоустрою міста Знам’янки на 2012-2015 роки», «Про внесення змін до Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м.Знам’янки на 2013-2015 роки».
Крім цього, постійні комісії розглянули Програму зайнятості населення м.Знам’янки Кіровоградської області на період до 2017 року, Міську програму протидії захворювання на туберкульоз на період до 2016 року та «Про внесення змін до Міської цільової програми працевлаштування молоді на 2013-2015 роки».
А також, розглянули питання сфери регулювання земельних відносин в які були внесені доповнення.
При обговоренні проектів рішень депутатами було внесено до порядку денного проект рішення «Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг Знам’янської міської ради».

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 832 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты