Четвер, 02.05.2024, 02:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Січень » 30 » Напередодні чергової тридцять сьомої сесії міської ради
17:28
Напередодні чергової тридцять сьомої сесії міської ради
 
12         У ході підготовки до 37 сесії міської ради шостого скликання 30 січня під головуванням голови комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності О.Смика відбулися засідання постійних комісій з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол.В.Сиромятніков), з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол.І.Качанов), з питань споживчого рику, підприємництва та правової політики (гол.О.Антоненко) та з питань землекористування та будівництва (гол.І.Савельєв).
У роботі комісій брали участь міський голова І.Крижановський, перший заступник міського голови В.Джулай, заступник начальник фінансового управління О.Лепетко.
Депутати обговорили питання, які вносяться на розгляд сесії, зокрема звіт міського голови про роботу виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2012 рік, «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янки на 2013 рік», «Про встановлення нормативу та порядку відрахування частини чистого прибутку (доходу) для підприємств комунальної власності міста, яка підлягає зарахуванню до місцевого бюджету в 2013 році», «Про перелік об’єктів комунальної власності міста».
На засіданні також було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна це – «Про припинення комунального підприємства «Міська аварійна служба» шляхом ліквідації за рішенням засновника», «Про прийняття в комунальну власність міста автомобільної дороги та облаштувань під шляхопроводом 303 км по вулиці Дзержинського», «Про затвердження Міської програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м.Знам’янки на 2003-2015 роки» в які були внесені зміни та доповнення.
А також, розглянули питання соціального захисту, зокрема Положення про управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому, «Про хід виконання Міської програми зайнятості населення за 2012 рік», «Про затвердження Програми соціального захисту населення міста Знам’янки»». Начальник управління праці та соціального захисту населення О.Молін проінформував депутатів про стан виконання Програми соціального захисту населення за 2012 рік.
Гостра дискусія виникла в депутатів навколо питання «Про погодження з Дмитрівською та петровською сільськими радами включення земельних ділянок до земель міста Знам’янки».
Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.


Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 711 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты