П`ятниця, 29.03.2024, 10:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 8 » Нарада членів органів самоорганізації населення: детально про головне
08:29
Нарада членів органів самоорганізації населення: детально про головне
 
12
Під головуванням міського голови Крижановського Ігоря Борисовича та т.в.о. першого заступника міського голови – начальника фінансового управління міськвиконкому Іваськів Тетяни Анатоліївни, за участю керуючої справами міськвиконкому Меренкової Лілії Іванівни, начальників структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, представників Знам’янського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго» відбулася нарада членів органів самоорганізації населення - голів та секретарів будинкових, голів квартальних комітетів, голів ОСББ та ЖБК  нашого міста.

Розпочавши нараду, міський голова звернувся до присутніх з інформацією, що на виконання листа Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25 березня 2015 року №7/10-3160 до постанови КМУ від 28 лютого 2015 року №106 "Про удосконалення порядку надання житлових субсидій” щодо забезпечення оперативного виготовлення  підприємствами надавачами послуг бланків заяв та декларацій про доходи, листівок-повідомлень та інструкції про порядок заповнення бланків, підготовленої Міністерством соціальної політики України, та їх доставку споживачам, ним було проведено робочу нараду за участю керівників підприємств, що надають житлово-комунальні послуги на території міста. Всі присутні, а також мешканці міста, до 10 квітня 2015 року мають отримати вищезазначені документи, - зазначив Ігор Борисович. 
 
12
Іваськів Тетяна Анатоліївна, т.в.о. першого заступника міського голови – начальника фінансового управління міськвиконкому довела до відома інформацію щодо змісту факсограми Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.03.2015 року №7/9-3266, а саме: забезпечення отримання та розповсюдження в місцях масового скупчення громадян – споживачів житлово-комунальних послуг (адміністративні будівлі органів місцевої влади та їх структурних підрозділів, будівлі комунальних житлово-експлуатаційних організацій та інших комунальних підприємств) спеціально виготовлених інформаційно-роз’яснювальних матеріалів (плакат «Чому зростають тарифи» та брошура «Це дуже просто»). Станом на 08.04.2015 року інформаційно-роз’яснювальні матеріали (плакат «Чому зростають ціни» та брошура «Це дуже просто») розміщено на офіційному веб-сайті Знам’янської міської ради за адресою: zn-rada.gov.ua. До того ж, такі матеріали розміщено в приміщенні Знам’янської міської ради, та в приміщеннях комунальних підприємств міста: КП «Знам’янська ЖЕК №1», СМКП «Ритуал», ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград».
 
12
Зі зразками заповнення бланків та порядком розрахунку субсидій, переліком документів, що мають надаватися громадянами, ознайомили присутніх начальник управління соціального захисту населення Волошина Алла Миколаївна та начальник відділу прийому громадян та прийняття рішень управління соціального захисту населення Лень Людмила Петрівна. Алла Миколаївна також звернулася до присутніх з проханням донести до мешканців міста інформацію щодо необхідності сприяння доставці пакета для оформлення житлових субсидій (бути вдома, надати доступ до споживачів). 

Начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєва Любов Олександрівна повідомила, що відповідно до розпорядження міського голови, протягом 26.03.2015 року – 26.05.2015 року в місті триває акція «За чисте довкілля» і запропонувала долучитися всім присутнім до участі в ній. Подякувала Швайці Петру Митрофановичу, голові квартального комітету №29, члену виконавчого комітету за організацію збору розсади квітів, які були висаджені працівниками з благоустрою. Також Рибалко Л.М. – за досвід та допомогу у сіянні трав та квітів.

Протягом наради міський голова та виступаючі, відповіли на питання присутніх. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 849 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты